Esti aici
Femeia.ro > Concursuri > Atelierele ILBAH lansează un curs Unic în România: Curs de Broderie

Atelierele ILBAH lansează un curs Unic în România: Curs de Broderie

Aboneaza-te cu 20% reducere la abonamentul pe 1 an (12 ediții) la revista Femeia. și, plătești 73,44 lei în loc de 91,80 lei! si poti caștiga  un curs de Broderie, unic în România, oferit de Atelierele ILBAH – valoare premiu 1.200 lei + 1 x abonament pe 12 luni calendaristice la revista Burda style, oferit de Burda România SRL – valoare premiu 203 lei

Campania se desfășoară în perioada 17.07.2018-30.09.2018

Ești deja abonat la revista Femeia.? Poți beneficia de oferta specială pentru a-ți prelungi abonamentul!

Atelierele ILBAH lansează un curs Unic în România: Curs de Broderie

Curs de Broderie – lansat de Atelierele ILBAH! locul unde creativitatea și dorința de a sparge tiparele convenționalului, se unesc într-un ansamblu perfect

Originalitate, autenticitate, unicitate, toate coroborate cu dorința de a conserva cât mai fidel și cât mai frumos valorile tradiționale. Cursul de Broderie, lansat de Atelierele ILBAH, este locul în care fiecare participant va învăța să păstreze reperele și identitatea, să meargă cu creativitatea până pe cele mai înalte culmi și să dea nota de distinct și personal oricărei ținute. Fiindcă, da, detaliile chiar fac diferența. Iar broderia este cea care demonstrează încă o dată acest lucru.

Curs de Broderie – locul unde imaginația nu va cunoaște limite

La cursul de Broderie, fiecare participant va  învăța să lucreze pe mai multe tipuri de mașini de brodat, dar și să își deseneze propriile modele folosind softuri speciale de broderie. Imaginația nu va cunoaște limite, la fel ingeniozitatea creării unui model de broderie, care, prin unicitate, să „vorbească” de la sine… Nu există constrângeri de niciun fel, nu există bariere impuse, teoria va exista doar pentru ca practica să ducă la conturarea produsului perfect.

Traineri profesioniști și parteneri de top, angrenați în acest demers

Un trainer profesionist îi va învăța pe cursanți totul despre cum se utilizează o mașină de brodat, de la una simplă, la una profesională, care sunt accesoriile necesare pentru a vorbi de un produs finit de cea mai înaltă calitate, care sunt tipurile de țesături pe care se poate realiza broderia computerizată (și se poate realiza pe aproape orice tip de țesătură), dar  și alte numeroase secrete și trucuri pe care numai un profesionist în domeniu le cunoaște și le stăpânește perfect.

Fiindcă un astfel de curs, unic la nivel de țară, se vrea a fi unul complex, menit să îi transforme în adevărați profesioniști pe cei care decid să se înscrie și să descopere toate tainele broderiei, implicit, Atelierele ILBAH au alături în acest ambițios demers parteneri de top. Cusut și Brodat și Brother sunt cei care sprijină inițiativa școlii și pun la dispoziție de la materiale informative și traineri specializați, până la utilaje de cea mai înaltă calitate pentru ca acest curs să se bucure de un real succes.

Și pentru că vorbim de echipamente de top, în cadrul cursului de Broderie, participanții vor face pratică pe: Innov-Is V3, Brother Entrepreneur Pro 1050X, Brother VR, Brother PE DESIGN 10 (soft). Pe scurt, tehnologie de peste 25.000 de euro.

Vino și tu cu dorința de a face ceva unic! Vino și tu la un Curs de Broderie Unic ce te va învăța toate secretele acestei arte!

Detalii pentru abonare, aici: https://www.burda.ro/produs/femeia-promo/

 

Comments

comments

Leave a Reply