Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Cărți, muzică, filme > Castiga o invitatie dubla la concertul Calin Grigoriu Trio

Castiga o invitatie dubla la concertul Calin Grigoriu Trio

Ce faci vineri, 19 februarie? Începând cu ora 19.00, Călin Grigoriu Trio susţine la sala de concerte a Cercului Militar Naţional din Bucureşti concertul extraordinar „Africa se poate hrăni singură”.

Înscrie-te până vineri, 19 februarie, ora 12.00,  în formularul de concurs din josul paginii şi ai şansa să câştigi una dintre cele 3 invitaţii duble la concert. Caştigatorii vor fi extraşi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi în pagina de concurs, vineri, 19 februarie, ora 13.00. Donaţia nu este obligatorie, biletul fiind oferit ca premiu în cadrul concursului.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Indrecan Şimon Ana Maria
Paun Teodora
Ionescu Alina Daniela

Călin Grigoriu Trio susţine Kilimanjaro Challenge pentru fundaţia Send a Cow printr-un concert excepţional. Concertul şi ascensiunea a doi voluntari români pe Kilimanjaro reprezintă, în România, principalele forme de strângere de fonduri pentru susţinerea proiectelor fundaţiei Send a Cow, în demersul ei de a eradica foametea în Africa.

Calin Grigoriu Credits Calin Grigoriu Trio

Călin Grigoriu este chitarist, compozitor şi aranjor. Absolvent al Conservatorului de Muzică din Bucureşti, clasa chitară, şi al unui master în muzică de cameră la clasa compozitorului Şerban Nichifor este considerat în prezent unul dintre cei mai buni chitarişti din ţară. Descoperă primele sonorităţi la chitară la 7 ani, apoi dobândeşte treptat cunoştinţe muzicale solide pe care le perfecţionează în cadrul conservatorului. S-a remarcat prin fuziunea dintre muzica cultă-clasică şi genurile moderne rock-pop-jazz. Această abordare stilistică variată  îi permite intrarea în zona muzicii de film, teatru şi musical. Chitarist virtuoz a avut apariţii memorabile la concerte Mozart-Rocks şi două turnee internaţionale cu celebrul chitarist american Steve Vai. În ultimii ani, în afara numeroaselor apariţii personale, iese în evidenţă şi prin compoziţiile pentru teatru în zona musical. În 2016, trei musicaluri ce-i poartă semnatura se joacă în Bucureşti.

Află aici mai multe detalii despre proiectul Send a Cow.

REGULAMENT

Comments

comments

Leave a Reply