Esti aici
Femeia.ro > Concursuri > Castiga premii de la Perwoll pentru un an intreg!

Castiga premii de la Perwoll pentru un an intreg!

Ai vrea ca hainele tale preferate să rămână frumoase cât mai mult timp? Nimic mai simplu! Noul detergent lichid Perwoll Care & Repair reduce scămosarea hainelor cu până la 80%, având în acelaşi timp un efect de reparare a ţesăturilor.

De câte ori nu s-a întâmplat să ne vedem hainele preferate pierzandu-şi frumuseţea, spalare dupa spălare. Cu cât ne plac mai mult, cu atât le purtăm mai des, iar astfel fibrele devin aspre şi încep să se scămoseze, făcând hainele să para uzate. Studiile spun ca scămosarea hainelor este o problemă întalnită la 9 din 10 persoane şi care apare după spălările obişnuite repetate. De aceea, Perwoll lansează unicul detergent lichid de pe piaţă care rezolva această problemă. 

Este adecvat pentru toate tipurile de ţesături, iar rezultatele sunt vizibile imediat după câteva spălari. Datorita enzimei Repairzyme® din formula, Perwoll Care & Repair elimină şi previne scămosarea hainelor, oferind în acelasi timp soluţia optimă pentru a le revigora pe cele cu aspect uzat. Noul detergent lichid Perwoll Care & Repair are un parfum nou plăcut şi un ambalaj atractiv, în culoare aurie.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Zay Magdalena
Badea Florina
Morosanu Alexandra
Constantin Roxana Valentina
Lupu Gabriela
Nedelcu Elena
Gabriela Soare
Potocean Alina
Coman  Monica
Mihai Ştefania

Te poţi număra şi tu printre cei 10 câştigători Perwoll. Tot ce trebuie să faci este să răspunzi, până pe 29 martie, la întrebarea din formularul de concurs. Fiecare câştigător va şi extras prin tragere la sorţi şi va primi câte 10 sticle de detergent lichid Perwoll Care & Repair. Aceştia vor fi anunţaţi pe site, miercuri 30 martie 2016.

#perwollrepair Arată şi tu prietenilor tăi acest clip.

Comments

comments

One thought on “Castiga premii de la Perwoll pentru un an intreg!

Leave a Reply