Esti aici
Femeia.ro > Concursuri > Castiga un machiaj profesional de mireasa!

Castiga un machiaj profesional de mireasa!

Ziua cea mare, momentul cand spunem ‘DA’ este unul de intensitate maxima, ne dorim ca aceasta zi sa fie perfecta, asa cum am visat-o. In general, noi stim cel mai bine ce ne place, ce ne dorim si cum vrem sa arate aceasta zi. Noi alegem dupa propriul gust fiecare detaliu, de la rochia de mireasa, pantofii, accesoriile, culorile, mâncarea, formatia pana la florile de pe masa si din buchete. Dar, cateodata este greu sa exprimam exact ce ne dorim, iar atunci avem nevoie de sfatul specialistilor.

BEAUTY ONE Scoala de Cosmetica iti ofera cadou un machiaj profesional de mireasa, ce va include si proba de machiaj, realizat de make-up artistul Daniela Blenovici.

Nu vei mai fi stresata de machiajul de mireasa! Faptul ca te vei intalni cu noi înainte de ziua nuntii, ca vom discuta si vom decide impreuna ce culori si ce tip de machiaj s-ar potrivi cu rochia, conceptul nuntii sau culorile alese, ca vei primi sfatul expertilor nostri si vom face proba impreuna iti va oferi liniste si te vei putea concentra pe alte detalii.

Castiga acum machiajul profesional de mireasa! Tot ce trebuie sa faci este sa participi la concursul organizat de Beauty One Scoala de Cosmetica si miresici.ro.

Raspunde la intrebarea: ‘Ce poti invata in cadrul unui curs de machiaj professional oferit de Scoala Beauty One?’

Vei gasi raspunsul pe pagina de web a scolii, aici.

Pentru mai multe detalii privind concursul, puteti consulta regulamentul.

Concursul se desfasoara pe forumul Miresici, unde trebuie sa te loghezi pentru a putea participa. Mult succes!

Comments

comments

Leave a Reply