Esti aici
Femeia.ro > Concursuri > CONCURS: Castiga un pachet City Break la hotel Ibis Constanta

CONCURS: Castiga un pachet City Break la hotel Ibis Constanta


Povesteste-ne, intr-un comentariu la acest articol, despre dansul vietii tale, si cele mai frumoase 3 (trei) povesti despre dans vor fi premiate cu cate un pachet city break la hotel Ibis Constanta, in valoare de 99€,  cu 2 nopti pentru 2 persoane si bilete la spectacolele Festivalului International al Muzicii si Dansului!

Fiecare pachet castigator cuprinde 2 nopti de cazare in weekend la hotel Ibis Constanta + mic dejun si  bilete la spectacolele Festivalului International al Muzicii si Dansului ce se desfasoara la Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta in perioada 27.10-24.11.2013. Cazarea se poate face in week-endurile 9-10, 16-17 sau 23-24 noiembrie 2013.

Programul Festivalului il poti urmari aici: www.tnobconstanta.ro/program/ 

Concursul se desfasoara in perioada 25 octombrie-3 noiembrie 2013. Castigatorii, selectati de redactorii nostri, vor fi anuntati pe data de 5 noiembrie, pe site-ul Femeia.ro, si vor primi o notificare pe adresa de e-mail folosita la logarea pe site.

In perioada 27 octombrie – 24 noiembrie, Teatrul National de Opera si Balet “Oleg Danovski” din Constanta gazduieste editia cu numarul 39 a Festivalului International al Muzicii si Dansului, eveniment anual ce detine recordul in Romania pentru numarul de editii neintrerupte.

24 de spectacole de opera, opereta, muzica clasica, balet, dans si jazz ii vor regala pe spectatori pe scena teatrului constantean. 

Festivalul se va deschide in 27 octombrie cu premiera Turandot si va reuni pana in 24 noiembrie cateva din spectacolele de referinta pentru muzica clasica, de exemplu Cavalleria Rusticana, My Fair Lady, Vaduva vesela, Trubadurul, Carmina Burana, spectacolele de balet Lacul Lebedelor, Spargatorul de nuci, dar si spectacole de jazz cu Harry Tavitian si spectacole de dans contemporan. Nici copiii nu sunt uitati, pentru ei festivalul are spectacolul de opera comica pentru copii Scufita Rosie.

Pe durata festivalului, hotelul Ibis Constanta propune pachete City Break de 99 € care includ 2 nopti de cazare pentru 2 persoane, precum si bilete la spectacolele din cadrul Festivalului.

Oferta Ibis include si cocktail-uri de bun venit, dar si cel mai extins mic-dejun din industria hoteliera europeana, incepand de la 4 am si pana la 12 am. De asemeni, oaspetii Ibis au internet WiFi gratuit si parcare supravegheata. 

“Ne continuam traditia de a promova si sprijini evenimentele culturale, pentru ca toti iubitorii muzicii si dansului clasic sa se poata regala nu doar cu spectacole minunate, ci si cu rasfat si confort in timpul sederii lor in Constanta. Speram sa convingem cat mai multi iubitori ai muzicii sa profite de acasta gala a muzicii, dar si de vremea buna care se anunta, pentru o scurta evadare din cotidian, la malul marii”, a spus Dragos Popa, director al hotelului Ibis Constanta.

 
Pentru a putea scrie povestea ta trebuie sa te loghezi pe site. Daca nu ai cont, iti poti face unul aici!

Fiecare castigatoare va primi un e-mail din partea redactiei, la care trebuie sa raspunda in termen de trei zile pentru confirmarea premiului.


CONCURSUL S-A INCHEIAT!
 
Castigatoarele sunt:
  1. Cristina Roxana Ciolan
  2. Alina Tanasie
  3. Simona Mihalache
 

Comments

comments

Leave a Reply