Esti aici
Femeia.ro > Concursuri > Concurs revista Miresici, editia de vara 2013 – Castiga o vacanta de vis in Costa del Sol, Spania

Concurs revista Miresici, editia de vara 2013 – Castiga o vacanta de vis in Costa del Sol, Spania

*Concursul s-a incheiat. Multumim tuturor pentru participare! Castigatoarea unei excursii pentru doua persoane in Costa del Sol, Spania, este Isabela Avram.*

Costa del Sol, una dintre cele mai renumite destinaţii turistice ale Spaniei, este situată în partea de sud a Peninsulei Iberice, în provincia Malaga. Marea Mediterană, golfurile liniştite ascunse printre stânci şi munţii spectaculoşi transformă Costa del Sol într-un adevărat colţ de rai. Însă plajele şi clima mediteraneană blândă sunt cele care atrag ca un magnet pe acest tărâm minunat, peste 2 milioane de turişti anual.

„Coasta Soarelui” îi aşteaptă pe iubitorii de sporturi acvatice cu cele mai diverse activităţi: schi nautic, iahting, surfing, cursuri de scuba diving şi chiar de navigaţie. Şi cei care iubesc arta şi istoria vor putea vizita muzee, galerii de artă contemporană, castele şi catedrale maiestuoase.

Răsfaţă-te alături de partenerul tău în acest colţ de paradis. Participă la concurs şi câştigă prin tragere la sorţi o vacanţă pentru două persoane în Costa del Sol, Spania, de 6 zile, 5 nopţi, cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun şi transport cu avionul inclus, în perioada 3 – 8 octombrie 2013.

Trimite răspunsul la întrebarea: *Ce te relaxează cel mai tare într-o vacanţă?* pe adresa de email menţionată în revistă în perioada 15 iulie – 30 august 2013 şi veţi intra automat în tragerea la sorţi. Citiţi cu atentie regulamentul pe forum.

Vacanţa este oferită de agenţia de turism Eurotrip, partenerul dumneavoastră atunci când doriţi sugestii de petrecere şi planificare a timpului liber: vacanţă la mare sau la munte, croaziere, city break, parcuri de distracţii & safarii zoo, bilete la concerte & evenimente sportive internaţionale, sport în vacanţă sau inchirieri yachturi, dar şi servicii dedicate prin Eurotrip business travel.

Pentru mai multe detalii vizitaţi www.vacanta-eurotrip.ro.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Comments

comments

Leave a Reply