Esti aici
Femeia.ro > Concursuri > Concurs revista Miresici, iunie 2012

Concurs revista Miresici, iunie 2012

Cumpara editia de vara a revistei Miresici ca sa afli cum poti castiga, cu un simplu SMS:

– o rochie de mireasa delicata si pretioasa, oferita de Atelier de Frumos
– un costum elegant de mire, modern si minimalist, oferit de Dinasty

– unul dintre cele 5 seturi de lenjerie intima seducatoare, oferita de Triumph (3 x pijamale baby doll cu sort, 1 camasa de noapte sau 1 halat cu garnituri din dantela)

– unul dintre cele 5 parfumuri Escada, exotice si glamouroase

##Poti sa te inscrii la concurs pana in data de 25 august.
##Detalii despre cum sa participi gasesti in noul numar Miresici.

Mai multe detalii despre premii (pozele sunt cu titlu de prezentare):

###1. Cea mai spectaculoasa rochie de mireasa
Aparitia miresei este una dintre acele clipe memorabile cand timpul se opreste, aerul vibreaza si aura ei de fericire face soarele sa paleasca de invidie. Iar rochia oferita ca premiu de Atelier de Frumos – delicata si pretioasa, cu o volumetrie inedita – contureaza stilul sarmant, personalitatea si imaginea unei mirese rafinate. Chiar tu poti fi aceea!

###2. Cel mai elegant costum de mire
Unei mirese sic ii sta bine alaturi de un mire la fel de stilat – asa ca iti oferim ocazia sa il scutesti pe logodnicul tau de dilemele cautarii unei tinute complete si perfecte. Acum poti castiga premiul oferit de Dinasty. Smochingul din tesatura de lana in amestec are reverele satinate, camasa este din bumbac, cu pliseuri si nasturi negri speciali si mansete pentru butoni. Intreg ansamblul este bine pus in valoare de papionul din matase acetat. Raportul echilibrat de alb si negru, cu accente de culoare transpuse in accesorii (un papion, o pereche de butoni) reprezinta noul mire al anului 2012. Modern si minimalist!

###3. Cea mai seducatoare lenjerie
Romantice precum niste mesaje de iubire, piesele din colectiile celebrului brand au broderii luxuriante, dantele fine, transparente suave – toate contribuind la o tinuta nuptiala plina de rafi nament. Premiile oferite de Triumph sunt trei pijamale baby doll cu sort, din voal si dantela, o camasa de noapte si un halat cu garnituri din dantela Luxurious Romance.

###4. Aroma unei nunti de vara
Un parfum este precum… o a doua rochie de mireasa – invizibila, subtila, dar perceptibila precum un voal diafan. “Imbraca-te” in esenta Escada, fie pentru o aparitie glamour la ceremonia nuptiala, fie pentru o luna de miere plina de pasiune si exotism. Ai sansa sa castigi unul dintre cele 5 premii!

[1]: www.atelierdefrumos.ro
[2]: www.dinasty.ro
[3]: http://www.triumph.com/ro/ro/index.html
[4]: www.escada.com

Comments

comments

Leave a Reply