Esti aici
Femeia.ro > Concursuri > Femeia.ro si Freeman Entertainment te invita la concurs

Femeia.ro si Freeman Entertainment te invita la concurs

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul In Lipsa Ratiunii, valabile la Cinema City Sun Plaza.

IMPORTANT

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Despre “In Lipsa Ratiunii

Proful de filozofie Abe Lucas (Joaquin Phoenix) e tanar, sexy si incredibil de inteligent. Are o reputatie de invidiat printre colegi. E prins intre doua femei, o profesoara si o eleva. Si are alte zeci de admiratoare. Dar, uneori, chiar si un profesor de filosofie poate avea probleme in a gasi sensul vietii. Ce faci cand nimic nu te mai face fericit? Si nici alcoolul si femeile nu te scot din depresie? Pentru Abe, crima pare terapia perfecta…

Oare cat de departe poti merge in lipsa ratiunii? Freeman Entertainment te invita la cinema din 28 august, la un film scris si regizat de Woody Allen, cu Joaquin Phoenix si Emma Stone. In lipsa ratiunii, un film plin de mister despre viata, dragoste, umor, crima si alte filozofii. Din 28 august numai la cinema.

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:

Ionita Cristina Daniela
Ghinther Cristina 
Butman  Doina Ana

Ce castigi?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la filmul “In Lipsa Ratiunii”.

Intrebare

Acest cineast aclamat este celebru nu doar pentru filmele care ii poarta semnatura inconfundabila, ci si pentru umorul si autorionia sa, ilustrate perfect de replici ca “Nu am nici cea mai mica idee ce fac. Dar incompetenta nu m-a impiedicat niciodata sa ma arunc inainte cu entuziasm” sau  “Omul nu ajunge niciodata prea batran incat sa nu mai poata face nicio prostie”? Care este numele lui?

  1. Woody Allen
  2. Martin Scorsese
  3. Adam Sandler

Regulament

Perioada de desfasurare: 31 august – 08 septembrie
Concursul se incheie la: 08 septembrie, ora 23:59
Extragerea castigatorilor are loc pe data de 09 septembrie 2015


Comments

comments

Leave a Reply