Esti aici
Femeia.ro > Concursuri > (P) Câștigă 500 de euro pentru un dar de nuntă!

(P) Câștigă 500 de euro pentru un dar de nuntă!

Odată cu sezonul nunților apar și următoarele dileme: ce ținută să alegi și ce dar să faci mirilor. Dintre cadourile pe care mirii le preferă în prezent se numără electrocasnicele sau piesele de mobilier de care au nevoie, city break-uri sau clasicul plic cu bani.

Totuși, mai ales dacă mulți din prieteni sau cunoștințe se căsătoresc în curând, e posibil să simți nevoia să refuzi măcar o invitație din cauza bugetului limitat. Până la urmă, aceeași ținută nu poate fi purtată la fiecare nuntă la care ești invitată, iar darurile nu sunt tocmai ieftine. În același timp, îți dorești să le fii alături prietenilor la acest eveniment special din viața lor, deci ce e de făcut?

Mogoșoaia Lake View îți vine în ajutor cu un concurs care te scoate din încurcătură! Participând la acest concurs, poți câștiga 500 euro (echivalentul în lei la cursul din ziua plății), pe care să îi folosești ca dar de nuntă.

Ce trebuie să faci?

Să fii sau să devii fan ai paginii Mogosoaia Lake View pe Facebook, prin asta însemnând că trebuie sa dea like paginii.

Să dai like postării acestui concurs pe Facebook.

Să dai share postării pe Facebook.

Să etichetezi în comentariile postării un prieten despre care știi că este posibil să organizeze nunta în București sau pe o raza de maxim 10 kilometri în jurul Bucureștiului în anii 2019 sau 2020.

Fiecărui comentariu care conține o etichetă i se va atribui un număr ce va intra în extragerea la concurs.

Participantul caștigător va fi extras aleatoriu prin sistemul random.org pe baza numărului atribuit.

Te poți înscrie la concurs până pe 8 iulie, iar tragerea la sorți are loc pe 14 iulie.

Mult noroc!

Comments

comments

Leave a Reply