Esti aici
Femeia.ro > Concursuri > (P) Câștiga o invitație dublă la filmul Pasagerii

(P) Câștiga o invitație dublă la filmul Pasagerii

Până pe 21 decembrie, răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga una dintre cele 15 invitații duble la filmul „Pasagerii”.

Biletele sunt oferite de AXN, televiziunea Sony Pictures și IntercomFilm, distribuitorul filmelor Sony Pictures în România, cu sprijinul Cinema City. Biletele sunt valabile în rețeaua Cinema City, din 23 decembrie.

 Important! Este permisă o singură înscriere în concurs. Participarea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului.

Despre filmul Pasagerii

 În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează.  Acum, Jim (Chris Pratt) şi Aurora (Jennifer Lawrence) îşi dau seama că va trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol.  Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva.

Regulament

Perioada de desfăşurare: 15 decembrie – 21 decembrie

Extragerea câştigătorilor: 22 decembrie

Premii: 15  invitaţii duble

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Ion Tudor

Valentin Chirila

Dobrica Ana

Adriana Marin

Denisa Scornea

Maria Tudor

Elena Ciucoi

Madalina Dumitrache

Nigel Florentin

Cristina Buduru

Alina Dumitrache

Andreea Tudor

Mirela Andrei

Roxana Mardale

Marius Dobrica

 

Comments

comments

Leave a Reply