Esti aici
Femeia.ro > Concursuri > Răspunde corect la întrebarea de concurs și poți câștiga o invitație la filmul: „Mame bune şi nebune 2”

Răspunde corect la întrebarea de concurs și poți câștiga o invitație la filmul: „Mame bune şi nebune 2”

Femeia și Vertical Entertainment te scot la distractie!

Se pare mamele nu ar trebui simtă plăcere, ci doar o ofere. Pe bune?? E timpul prietenele noncomformiste își ia Crăciunul înapoi… Timpul rebeliunii a venit din nou. Lasă piftia și cozonacii, curățenia generală, alergătură după cadouri și stresul asta inutil. Hai te distrezi așa cum o fac fetele în Mame Bune și Nebune 2. O comedie scandaloasă cu Milă Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christine Baranski, Cheryl Hines și Susan Sarandon. Mame bune și nebune 2, un film distribuit de Vertical Entertainment. În cinematografe din 24 noiembrie. Da, Crăciunul începe mai devreme…

 

Craciunul ar trebui fie o perioada de liniște, distracție și veselie. Și odihnă. Dar între cumpărături, gătit, curățenie și decorațiuni, realitatea e … e un chin. Cam asta simt și prietenele din Mame Bune și Nebune, mai ales le vin și mamele pe cap, una mai specială și mai pretențioasă alta!

Raspunde la întrebarea de concurs și poți câștigă 3 invitații duble la comedia Mame Bune și Nebune 2.

Invitatiile sunt valabile la Cinema Movieplex din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

 

IMPORTANT

 Este permisă o singură înscriere în concurs. Înscrierea multiplă la același concurs poate să ducă la descalificarea participantului

Perioada de înscriere: 23 noiembrie – 3 decembrie

Extragerea câștigătorilor: 4 decembrie

a. Geena Davis

b. Susan Sarandon

c. Jodie Foster (obligatoriu)


Comments

comments

Leave a Reply