Esti aici
Femeia.ro > Concursuri > Savureaza-ti cafeaua intr-o ceasca de portelan pictat manual!

Savureaza-ti cafeaua intr-o ceasca de portelan pictat manual!

Daca ceasca ta de cafea nu-ti mai spune nimic, e timpul sa o inlocuiesti cu o ceasca din portelan pictat manual, care se distinge prin singularitate, oferindu-ti mandria de a sti ca esti proprietara unei piese unice!

Diminetile in care iei micul dejun, pranzul sau cina in familie si momentele dedicate ceaiului si cafelei isi vor schimba reperele cu ajutorul seturilor rafinate din portelan pictat manual.

Produsele pentru arta mesei de la Porphyras sunt completate cu seturi elegante de baie: dispenser, pahar si savoniera. Obiectele Porphyras sunt lucrate din portelan Bone China, de tip englez, avand un design inovator si eclectic, in culori vibrante. Astfel de obiecte reprezinta o idee excelenta de cadou pentru nunti si aniversari.

Colectiile sunt denumite expresiv, fiecare asteptandu-si posesoarea potrivita: “Comoara Insulei de Porphyr”, “AltaModArte”, “Racoare tropicala”, “Decadence” sau “Gradina deliciilor”.

Porphyras si Miresici iti ofera in dar o veritabila mostenire sentimentala! Nu pierde ocazia si inscrie-te acum la concurs! Poti castiga unul din cele 5 seturi cu valoarea totala de 753 de lei, astfel:

– 2 seturi de mic dejun Gradina Deliciilor
– 1 set espresso Chemarea dragonului portocaliu
– 1 set espresso Racoare tropicala
– 1 set baie Racoare tropicala

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti creezi un cont in forumul miresici.ro, sa comentezi AICI pe marginea subiectului “Ritual de savurare a cafelei de dimineata sau a ceaiului preferat” si sa raspunzi la intrebarea: “Cum se numesc obiectele din portelan pictat manual oferite la concurs?”. Mai multe informatii poti gasi in regulamentul concursului!

Te asteptam cu drag in lumea noastra, unde vei fi rasfatata cu obiecte de calitate, innobilate cu pasiune si eleganta!

Comments

comments

Leave a Reply