LONCOLOR ULTRA

Roșcată, blondă sau… nonconformistă?

Primăvara aceasta fii ULTRA tu! Găsește-ți inspirația în sfaturile noastre, participă la concurs și încearcă o schimbare de culoare!

Răspunde la întrebarea de mai jos și intri în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 10 premii.

Ce trucuri folosiți pentru menținerea unei culori intense a părului vopsit?

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

Participă și poți câștiga

10xKIT complet de colorare și îngrijire a părului

Kitul conține: vopsea pentru păr LONCOLOR Ultra la alegere, balsam pentru păr vopsit LONCOLOR Expert Intensive Color Protect 250ml, mască pentru păr vopsit LONCOLOR Expert Intensive Colour Protect 200ml, ulei pentru păr vopsit LONCOLOR Expert Intensive Colour Protect 100 ml și Servețele Fără Pată.

3. Par frumos si sanatos cu dieta potrivita

Poti avea par frumos si mai ales sanatos nu doar folosind produse de styling potrivite – toate foarte importante si necesare, ci si respectand cateva reguli de dieta care fac bine parului tau.

Frumusetea trece si prin farfurie!

9. Cum alegi culoarea perfecta pentru parul tau

Sa alegi culoarea perfecta pentru parul tau, in functie de culoarea ochilor sau de nunata tenului tau este o treaba complicata.

Cand iti alegi noua culoare pentru parul tau tine cont de: nuanta naturala a parului, culoarea ochilor si luminozitatea pielii.

hidratarea parului

10. Cât de importantă este hidratarea părului?

„Hidratarea părului este foarte importantă” ne spun întotdeuna stiliștii și reclamele, dar care este motivul și ce se întâmplă dacă nu îl hidratezi corect?

Hidratează parul după ce îl vopsești.