Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Lecții de educație rutieră pentru copii

Lecții de educație rutieră pentru copii

Peste 3.000 de elevi din București au beneficiat de lecții de educație rutieră în cea de-a cincea ediție a programului Mobile Kids organizat de Mercedes Benz și Organizația Salvații Copiii.

Cea de-a cincea ediție s-a desfășurat în perioada noiembrie – decembrie, proiectul fiind dedicat copiilor din clasele I-IV din peste zece școli din București. Elevii beneficiază de cursuri interactive de informare privind siguranța rutieră.
Programul are ca scop responsabilizarea în trafic și adoptarea unui comportament adecvat, atât ca pasageri, cât și ca pietoni.

Proiectul este compus dintr-o serie de acțiuni de educație rutieră desfășurate atât în școli, cât și în mediul online. Prezența în sălile de curs a lui Moki, mascota programului, motivează copii prin jocuri și materiale educative. Astfel, din 2013 până în prezent peste 7.000 de elevi au fost încurajați să adopte o atitudine responsabilă în trafic.

Site-ul www.mercedes-benz.ro/MobileKids a devenit un instrument pentru toți cei care doresc să învețe regulile de circulație într-un mod plăcut. În afară de regulile ce trebuie respectate ca pietoni, copiii învață să-și pună centura de sigurantă în mașină, dar și echiparea corespunzătoare când ies cu bicicleta, rolele sau cu alte mijloace.

Unitățile de învățământ care doresc să se înscrie în edițiile viitoare ale programului Mobile Kids pot contacta reprezentantul Organizației Salvați Copiii – Andreea Hagiu, la adresa de email [email protected]

Foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus