Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > 10 cadouri potrivite pentru tătici

10 cadouri potrivite pentru tătici

Dacă sunteţi proaspăt părinţi, cu siguranţă bebeluşul a primit o mulţime de cadouri. La fel şi tu, ca mămică. Dar cum rămâne cu tăticul? Acesta merită să fie răsfăţat, de aceea trebuie să îi arăţi că este în continuare în centrul atenţiei, indiferent de statutul de părinte pe care îl are acum. Şi cum poţi face asta cel mai bine dacă nu prin cadouri? Ele trebuie să i se potrivească şi să îl ajute, motiv pentru care am întocmit un ghid util de cadouri, ideale pentru un proaspăt tătic!

Un telefon

Cu un gadget nu ai cum să dai greş. Astfel, un telefon va fi cadoul perfect pentru un tătic. Dacă acesta a pus nevoile tale pe primul loc, de ce să nu îl recompensezi? Un astfel de gadget îi va fi util şi îl va folosi cu drag pentru a imortaliza cele mai frumoase momente alături de voi doi! Dacă nici bugetul tău nu este fabulos, nu te îngrijora! Te poţi orienta către telefoane Samsung la preturi avantajoase.

Un ceas

Dacă proaspătul tătic adoră ceasurile, dar nu l-a schimbat pe al lui de ani întregi, acum e ocazia perfectă. Cumpără un ceas de calitate, elegant sau sport, în funcţie de preferinţele lui. Cu siguranţă va aprecia gestul şi îl va purta cu drag. Dacă nu eşti încântată de modelele clasice, alege un smartwatch!

Un aparat foto

Pentru taţii pasionaţi de fotografie, un aparat foto cadou va fi de nepreţuit. Îl poţi încuraja să îşi dezvolte pasiunea şi să o transforme într-un hobby. Un aparat foto te va ajuta şi pe tine, pentru că sigur abia aştepţi să îţi umpli casa cu pozele bebeluşului!

O agendă

Agenda este perfectă pentru un tătic ocupat, fiind un cadou clasic, dar niciodată demodat. Fie că o foloseşte la birou sau acasă, îşi poate nota cele mai importante lucruri pe care le are de făcut. Îl vei ajuta să fie mai organizat şi mai eficient.

Un expressor

Când taticul are aproape la fel de multe nopţi nedormite ca tine, trebuie să îi sari în ajutor! Cafeaua îi va da energie, aşa că va aprecia un expressor cadou. Ori de câte ori vă simţiţi obosiţi sau stresaţi, puteţi savura împreună o cafea bună.  

Un parfum

Dacă măsuţa ta de toaletă e plină de parfumuri iar a lui… nu există, e cazul să acţionezi. Un parfum e un cadou mereu la îndemână. Dacă îi ştii aromele preferate, nu mai sta pe gânduri.  

O pereche de ochelari de soare

Dacă îşi pierde mereu perechile de ochelari de soare, de ce să nu îi cumperi tu una? Alege un model clasic şi cumpără un toc în care să îi ţină. Cu siguranta va aprecia gestul şi va avea mai mare grijă de ei. Doar sunt de la tine, nu-i aşa?

O cravată

Dacă urmează să mergeţi la o petrecere, cravata nu trebuie să-i lipsească tăticului! Alege un model clasic sau unul haios, în funcţie de stilul vestimentar pe care îl are. O cravată bine aleasă este un cadou cu care poţi impresiona orice bărbat elegant!

O pereche de pantofi

Dacă blugii şi cămăşile nu îi lipsesc din dulap, îi va fi utilă o pereche de pantofi. Optează pentru culori clasice de negru, maro sau albastru, care se potrivesc la aproape orice. Se va bucura de ei ani întregi!

O bicicletă

Dacă taticul nu mai are timp să meargă la sală, o alternativă ar fi bicicleta. Acest cadou îl va ajuta să se relaxeze după muncă sau când ieşiţi cu toţii în parc. În acest fel, poate combina utilul cu plăcutul.  
Desigur, lista poate continua. Atâta timp cât îi cunoşti pasiunile, orice cadou i se va potrivi ca o mănuşă. Inspiră-te din aceste idei de cadouri şi arată-i cât de mult îl iubeşti! Tu ce cadou ai alege?
 
Sursa: Digital Workforce
Sursa foto: Pexels

Comments

comments