Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > A aparut Pauza ta de relaxare, editia a doua

A aparut Pauza ta de relaxare, editia a doua

Mandale, motive florale, urbane sau abstracte, labirinturi sau imagini ascunse, ghicitori, sudoku sau glume, toate sunt aici pentru a te ajuta să dai frâu liber imaginației și să te relaxezi în același timp.
Desenezi când vorbești la telefon, în metrou, în sălile de așteptare? Când îți bei cafeaua de dimineață? Ține paginile acestea la îndemână, căci sunt exact ce îți trebuie. Vei descoperi serenitatea și buna dispoziție pe care ți-o dau o imagine frumoasă și un lucru bine făcut!
Dacă îți plac execrcițiile care te ajută să îți stimulezi și dezvolți creativitatea, desenarea și colorarea mandalelor poate fi o soluție. Nu trebuie să îți faci griji dacă nu ai mai desenat de mult. Găsești aici desene gata făcute pe care nu trebuie decât să le colorezi.
Dacă vrei însă să poți ajunge să faci propriile mandale, caută paginile care îți oferă indicații despre cum să trasezi propria mandală. Este o metodă de relaxare pe care o poți practica singură dar și în familie sau cu prietenii. Puteți să vă provocați copiii, ajutându-i astfel să descopere noi căi de exprimare!
Nu e nevoie să ai cunoștințe artistice – numai dorința de a te lăsa în voia imaginației.
Găsești numărul 2 din Pauza ta de relaxare începând cu 28 august.

Comments

comments