Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Blake Lively, senzationala cu ocazia lansarii filmului "Secretul lui Adaline"

Blake Lively, senzationala cu ocazia lansarii filmului "Secretul lui Adaline"

La patru luni după ce a născut, Blake Lively (27 de ani) a avut o apariţie spectaculoasă cu ocazia lansării filmului „Secretului lui Adaline” de la New York.
Actriţa a purtat o rochie roşu – aprins lungă şi elegantă, purtând semnătura Monique L’Hullier. Combinaţia de dantelă şi piele a corsetului şi materialul asemănător penelor cu care s-a continuat au sporit efectul general, Blake Lively demonstrând încă o dată că este una dintre cele mai stilate prezenţe feminine de pe covorul roşu (cum a făcut-o de altfel şi de-a lungul lunilor de sarcină, alegând rochii de seară care au transformat-o într-un veritabil etalon vestimentar).
La premieră, Blake Lively nu a fost însoţită de soţul ei, actorul Ryan Reynolds (38 de ani), ci de mama ei, Elaine, şi fratele Eric.
„Secretul lui Adaline” este o poveste romantică despre o tânără care, timp de opt decenii, rămâne la vârsta de 29 de ani. În tot acest timp, ea duce o viaţă retrasă pentru a nu i se afla secretul. Lucrurile se schimbe când se îndrăgosteşte şi simte din nou, după mult timp, pasiunea – pentru viaţă şi dragoste.

Comments

comments

Lasă un răspuns