Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Care este topul preferintelor parintilor pentru carucioare 3 in 1?

Care este topul preferintelor parintilor pentru carucioare 3 in 1?

Momentul venirii pe lume a unui bebelus este plin de bucurie si entuziasm. Insa, cu toate acestea, acest eveniment vine la pachet cu responsabilitati, griji si bineinteles cu noi cheltuieli. Dar tocmai atunci apare intrebarile. Ce trebuie sa urmaresti atunci cand decizi sa cumperi carucioare 3 in 1 sau cum stii sa alegi cel mai bun carucior?
Copilul are nevoie de o ingrijire responsabila si foarte atenta pentru a se putea bucura de o dezvoltare frumoasa si armonioasa. Acest lucru implica si achizitionarea mai multor produse necesare bunei lor dezvoltari.
Iata mai jos cateva sfaturi despre cum sa alegi cea mai buna varianta de carucior pentru copilul tau:

  • Nivelul de rezistenta – Este important ca un astfel de produs sa fie folosit pe toata perioada de dezvoltare a bebelusului si chiar utilizat apoi si de alti parinti pentru copilul lor.

Carucioarele 3 in 1 trebuie sa fie rezistente, durabile in timp pentru a permite plimbarea copilului pe mai multe tipuri de sol: asfalt, iarba, nisip, la munte sau la mare.
Cadrul caruciorului este un alt element cheie care trebuie sa fie rezistent si stabil. Un cadru de carut performant pastreaza bebelusul in siguranta;

  • Nivelul de confort – Trebuie sa ai in vedere ca este important si confortul copilului, precum si confortul tau pentru a avea grija, in orice situatie, de nevoile sale.

Grija pentru un bebelus si activitatile zilnice de crestere a acestuia sunt in principal solicitante si uneori stresante. De aceea, trebuie sa alegi carucioare 3 in 1 care sa fie usor de manevrat si de depozitat fara nicio alta complicatie.
Carutul trebuie sa aiba posibilitatea de pliere pentru a fi transportat usor in portbagajul masinii. Montajul unui carut trebuie sa se realizeze cu usurinta.
De asemenea, materialul din care este fabricat carutul ii confera copilului confortul necesar. Salteaua landoului nu trebuie sa fie nici prea moale nici prea rigida. Coloana copilului trebuie sa fie protejata in orice moment;

  • Greutatea – Daca un carucior este greu atunci tu vei fi obosit(a), iar momentele de neatentie provocate de oboseala ar putea crea situatii care sa puna in pericol siguranta copilului.

Pe de alta parte, carutul nu trebuie sa fie nici prea usor pentru ca nu este stabil si astfel este predispus la accidente. Greutatea carutului trebuie sa fie potrivita.
De ce sa cumperi carucioare 3 in 1 pentru copii?
In mod cert ai remarcat ca pe piata produselor de puericultura exista numeroase modele de carucioare pentru copii care au forme si caracteristici diferite. Momentele de dificultate apar atunci cand constati ca un singur carucior nu indeplineste toate nevoile tale si ale copilului tau.
De exemplu, nu poti sa plimbi nou nascutul intr-un carucior sport, dar nici nu poti sa plimbi un copil mai marisor intr-un carucior de tip scoica. Astfel, solutia pentru aceste situatii o constituie carucioarele 3 in 1. Acest tip de carut te scapa de stresul achizitionarii unui alt carucior dupa primele luni de viata ale copilului.
Magazinul online Carucioaredecopii vine in intampinarea nevoilor tale si iti pune la dispozitie o gama larga de carucioare 3 in 1 care sa se potriveasca bugetului tau.
Pentru comenzi te invitam sa apelezi la numerele de telefon:
0723 666 005 si 0743 666 006.
 
 
Sursa agentia http://fortin.agency

Comments

comments