Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Fii pregatita pentru fericire la dublu! Ce carucioare pentru gemeni alegem

Fii pregatita pentru fericire la dublu! Ce carucioare pentru gemeni alegem

Cand e unul, bucuria e deja foarte mare, insa daca sunt doi, euforia este dubla. Asteptarea nasterii de gemeni este o perioada fericita, dar stresanta, parintii fiind nevoiti sa gandeasca totul la dublu: carucioare pentru gemeni, seturi de haine, produse de ingrijire si asa mai departe. Multe bucurii necesita luciditate sau responsabilitate pentru a profita la maxim de ele, iar cresterea gemenilor este un exemplu foarte reprezentativ pentru acest lucru.
Referitor la carucior, e cu siguranta mult mai bine sa achizitionezi un carucior special pentru gemeni, si nu doua individuale de cate o persoana. Nu vei avea mereu partenerul/partenera langa tine ca sa poti utiliza doua carucioare, iar cu un carut dublu iti poti face plimbarea prin oras, vizitele la doctor sau alte drumuri foarte usor.
Probabil ai mai vazut carucioare pentru gemeni, insa poate nu cunosti ce astfel de tipuri de carucioare exista pe piata si care e cel mai potrivit pentru micutii tai. In acest sens, Carucioaredecopii are in spate o echipa de profesionisti care te vor informa in legatura cu caracteristicile principale ale carucioarelor pentru gemeni:

  1. Pentru un stil de viata agitat – Carucioarele in tandem

Aceste carucioare se remarca prin faptul ca dispunerea locurilor este una ergonomica, de tip fata in fata sau fata in spate. Carucioarele in tandem sunt recomandate parintilor care petrec mult timp in spatii mai inguste sau aglomerate.
Acestea nu incomodeaza pe nimeni din jur si trec fara probleme prin orice fel de usi sau intrari unde incape orice carucior individual. Ba mai mult, cele doua locuri pot fi asezate la inaltimi diferite, iar asta le face carucioarele si mai usor de manevrat in locuri unde se intra mai greu.
Pe langa asta, carucioarele in tandem nu sunt recomandate numai celor ce frecventeaza spatii inguste, ci sunt la fel de utile si celor ce locuiesc in imobile foarte mici, sau unde spatiul nu permite depozitarea unor carucioare ce au o configuratie mai mare.

  1. Pentru confort si interactiune – Carucioarele tip side-by-side (duo)

Probabil printre cele mai intalnite si memorabile, carucioarele side-by-side sunt cele unde cei doi copilasi sunt dispusi unul langa altul, atat intr-o singura „scoica”, cat si in spatii individuale, dar asezate tot unul langa altul.
Desi nu e la fel de ergonomic, iar intrarea in anumite spatii poate fi ceva mai dificila, avantajul principal este confortul sporit al celor mici, si in acelasi timp posibilitatea copiilor de a interactiona unul cu altul.
Referitor la depozitare, chiar daca aceste carucioare sunt destul de mari cand sunt in pozitie functionala, multe branduri au functia de pliere usoara, iar asta din nou permite depozitarea in locuri cu ceva mai putin spatiu liber. Confortul si aspectul placut sunt elementele principale care caracterizeaza acest tip de carucioare.
Este bine de retinut ca experienta si seriozitatea firmei de unde cumparam sunt direct proportionale cu calitatea si siguranta carucioarelor.
Fie ca vorbim de carucioare simple sau carucioare pentru gemeni, manevrabilitatea usoara si configuratia solida sunt garantate atunci cand cumparam de la o firma ce ofera calitate in produsele si serviciile oferite. In acelasi timp, un punct in plus il obtin firmele ce vand carucioare reglabile, detasabile (pentru masina) sau cu alte functii suplimentare.
Carucioaredecopii doreste sa impartaseasca bucuria parintilor de a-i primi pe lume si de a-i creste pe cei mici, prin oferirea de produse de inalta calitate, prezentand o imagine buna sustinuta de multitudinea clientilor foarte multumiti.
 
Sursa: Agentia Fortin

Comments

comments