Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Care sunt caracteristicile celui mai bun ceas GPS pentru copii

Care sunt caracteristicile celui mai bun ceas GPS pentru copii

ceas gps pentru copii

Un număr tot mai mare de părinţi caută soluţii pentru a monitoriza eficient copilul atunci când nu se află lângă el şi pentru a se asigura că cel mic nu se va pierde. Sunt des întâlnite situaţiile în care, spre exemplu, într-un magazin uriaş sau într-un parc mare şi aglomerat, copilul pur şi simplu fuge de lângă părinţi şi se amestecă în mulţime.

Specialiştii de la Xkids.ro explică cele mai importante caracteristici pe care ar trebui să le aibă cel mai bun ceas cu funcţii GPS special conceput pentru copii, astfel încât părinţii să fie mereu liniştiţi. Aceştia au luat în calcul butonul SOS, funcţiile cele mai importante, brăţara şi designul, considerând că aceste caracteristici pot face diferenţa între un ceas bun şi un altul cu calităţi care să lase de dorit.

De ce butonul SOS nu trebuie să lipsească de pe un ceas GPS pentru copii?

Cu ajutorul butonului SOS de pe un ceas GPS pentru copii părintele va şti mereu dacă cel mic este sau nu în siguranţă. Copilul care poartă un dispozitiv de urmărire, nu numai că se va simţi mai sigur şi va putea să se desfăşoare mai natural, fără atât de multe restricţii, dar chiar va fi mai în siguranţă, pentru că părintele său îl poate monitoriza tot timpul.

Cum funcţionează butonul SOS? Extrem de simplu! În momentul în care copilul considera că are nevoie de ajutor, trebuie să apese butonul. Imediat va intră direct în legătură cu părintele său cu unul dintre celelalte numere de telefon ale serviciilor de urgenţă stocate în memoria ceasului.

Care sunt cele mai importante funcţii ale unui smartwatch?

Mulţi părinţi îşi doresc să îşi poată monitoriza copiii pe Google Maps. Cu ajutorul unui  smartwatch pentru copii cu funcţie de urmărire, părintele trebuie doar să deschidă aplicaţia şi va vedea unde se află copilul. Majoritatea dispozitivelor de urmărire pentru copii oferă chiar şi urmărire în timp real, astfel încât părinţii să poate vedea oricând unde se afla copiii. Această funcţie este extrem de utilă pentru părinţii care vor să îşi înveţe copiii să se întoarcă singuri acasă de la şcoală sau de la grădiniţă.

Unele ceasuri vin cu multe funcţii suplimentare. Acesta este cu siguranţă un lucru bun, dar prea multe caracteristici şi funcţii pot diminua durata bateriei. Deci cel mai bun ceas smart pentru copii este cel care îl urmăreşte în mod impecabil în primul rând. Funcţiile suplimentare, precum pedometrul sau monitorizarea activităţii fizice ar trebui să vină pe locul doi în procesul decizional.

De ce brăţara şi designul ceasului inteligent trebuie să se aibă în vedere?

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 6 ani pot fi alese dispozitive de urmărire şi ceasuri smart pentru vârsta lor, sau pot fi alese brăţări de urmărire, însă aceste brăţări vin fără GPS deoarece copiii mici nu merg singuri nicăieri şi pot fi urmăriţi cu un sistem fără GPS.

Designul ceasului trebuie să fie potrivit vârstei copilului. Va aprecia cu siguranţă un ceas colorat şi cu luminiţe sau cu desene interesante. Modelele sobre pentru adulţi nu sunt potrivite copiilor şi aceştia nu vor fi fericiţi să le poarte.

Ţinând cont de toate caracteristicile de mai sus, fiecare părinte poate cumpăra un ceas inteligent pentru copii, pe care să îl utilizeze pentru a monitoriza oricând copilul şi pentru a afla unde este.

 

 

 

Sursă: agenția SeoPower

Sursă foto: Unsplash

Comments

comments

Lasă un răspuns