Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Cine e mămica ZENga?

Cine e mămica ZENga?

În martie, revista mami te invită să o cunoști mai bine pe Raluca Zenga. Descoper-o în revistă, alături de cei doi copii ai săi!
Raluca Zenga nu este, nici pe departe, doar o „nevastă de fotbalist“! Da, e foarte frumoasă. Dar este și o femeie inteligentă, rafinată, o mămică de nota 10 și un om de la care ai ce învăța când vine vorba de parenting (că nu degeaba a lansat o carte – „Manualul mămicii ZEN„!). Despre viața lor de familie și o viață ca în Paradis, citești în ediția de martie a revistei mami.
„Sunt o mamă care își dedică marea majoritate a timpului copiilor săi, am pus pe primul loc cerințele lor, nevoia de un program care să le respecte orarul de activitate, masă și odihnă. Dacă pentru un adult cuvântul „rutină” are conotații negative, pentru cei mici reprezintă secretul armoniei din cămin, le oferă siguranță și confort. Deci pentru noi nu există să ne târâm copii la mall când ei, de fapt, așteaptă o baiță caldă și povestea de noapte-bună, sau lungi cumpărături la supermarket când lor, de fapt, le este foame!”, povestește Raluca. Citește tot interviul, în revista mami de martie!
Până atunci, iată cum s-a distrat alături de Samira și Walter Jr. la ședința foto!

Foto si videoclip: PR

Comments

comments