Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Colegii puștiului tău îi fac o vitiză? Iată cum te poți pregăti pentru asta

Colegii puștiului tău îi fac o vitiză? Iată cum te poți pregăti pentru asta

Preteniile din copilărie sunt mai mereu construite pe lucruri simple și sincere, precum joaca, glumele și energia pe care toți copiii o împărtășesc în anii de grădiniță și de școală. Se întâmplă de foarte multe ori ca puștii să își facă unii altora vizite acasă, pentru a se distra în compania jocurilor preferate, pentru a se uita împreună la desenele animate preferate, sau pur și simplu din dorința de a nu fi singuri. Dacă este rândul puștiului tău să îi primească pe cei mai buni prieteni ai lui acasă, ca părinte sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont, pentru ca micuților să nu le lipsească nimic în orele lor de distracție.

Cele mai gustoase mâncăruri

Dacă vrei să le prepari ceva gustos micuților, însă nu știi nimic despre preferințele culinare ale micilor voștri oaspeți, îi poți suna pe părinții lor pentru mai multe informații. Nu trebuie să fie absolut nimic special, pentru că cei mici pun mai mult accentul pe jocuri decât pe masă, dar nici pe stomacul gol jocurile copilăriei parcă nu au același farmec. De aceea, câteva gustări sănătoase, un bol sănătos de salată, fructe și legume, alături de apă și suc, sunt perfecte pentru masa celor mici. Dacă la final, totul se termină cu un tort de fructe sau cu înghețată, micii oaspeți vor fi mai mult decât multumiți.

Jocuri cât cuprinde

Pentru că distracția este lucrul care contează cel mai mult la vârsta lor, micuților nu trebuie să le lipsească nimic în materie de jocuri și jucării, atunci când toată gașca se strânge în casa voastră. Au atât de multe variante la dispoziție, încât nu le va fi foarte greu să aleagă un joc sau o temă anume, fie că vorbim de jocuri creative, jocuri video sau alte mici găselnițe de-ale lor, pentru că sunt atât de creativi la această vârstă. Dacă vrei să completezi colecția de jocuri ale celui mic, poți miza pe un set interactiv de jucarii, precum Lego Star Wars, pentru a se bucura de cele mai tari ore de distracție.

Siguranța celor mici

Este un lucru pe care trebuie să îl tratezi cu foarte multă seriozitate, deoarce ai de face nu cu unul, ci cu mai mulți puști plini de energie și curioși din cale afară, pe care nu trebuie să îi scapi din ochi nici măcar o secundă. De asemenea, trebuie să te asiguri că în cazul în care părinții lor nu pot veni după ei, ai la îndemână o soluție foarte bună pentru a-i duce pe toți acasă, în siguranță. Iar atunci când joaca e în toi, asigură-te că sunt mereu în siguranță, feriți de orice pericol și aflați într-un spațiu călduros și confortabil.
Dacă vă pregătiți de marea vizită a celor mai mici dintre musafirii pe care i-ai primit în ultima vreme în casa ta, sperăm că sfaturile de mai sus îți vor fi de mare folos. Trebuie să te asiguri că totul iese ca la carte, pentru că fericirea copilului tău înseamnă clipe frumoase, alături de cei mai buni prieteni ai săi. Jocuri creative, mâncare bună și siguranță, iată ce nu trebuie să lipsească de la această întâlnire a copilașilor.  
Sursa: Agentia Digital Workforce
Sursa foto: pixabay.com
 

Comments

comments