Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Copac din carton și hârtie. Decorațiune de toamnă

Copac din carton și hârtie. Decorațiune de toamnă

Acest copac din carton și hârtie toamnă poate deveni o decorațiune care să-ți înveselească biroul sau un colț al casei care are nevoie de un strop de culoare.

Ai nevoie de carton maro închis pentru trunchi și crengi și hârtie colorată, galbenă și roșie, pentru frunze. Este un proiect pentru care ai nevoie de ajutorul copilului tău!

  • Franjurează coala de hârtie după cum vezi în tutorialul de mai jos, apoi ruleaz-o. Lipește-i marginea. Ai obținut trunchiul copacului și crengile!
  • Lucrează acum coroana copacului: îndoaie în exterior fâșiile înguste care sunt, de fapt, crengile copacului.
  • Din hârtie colorată (roșie, galbenă), decupează frunzulițele copacului, în formă de lacrimă. Lipește-le pe crengi. Copacul din hârtie este gata!

După ce ați realizat acest copac de hârtie, poți transforma proiectul vostru comun într-o activitate dedicată anotimpurilor. Este foarte simplu: pentru primăvară, puneți flori în crengi, pentru vară, umpleți crengile cu frunze verzi și, pentru iarnă, puteți confecționa din hârtie albă fulgi de zăpadă. În acest fel, copacii vor purta straiele tuturor anotimpurilor.

Urmărește tutorialul video de mai jos pentru a vedea cum confecționezi un copac din hârtie și carton, cu frunze de toamnă.

Editor: Adina Gruia, Sursă: Kokotak.com, Foto: captură Youtube

Comments

comments