Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Creme de protectie solara pentru copii

Creme de protectie solara pentru copii

Chiar dacă cercetătorii australieni au făcut recent public un studiu ale cărui rezultate sunt îmbucurătoare – o formă a vitaminei B3 (Nicotinamida) ar putea fi folosită în viitor pentru prevenirea cancerului de piele – ei avertizează că felul în care ne protejăm de radiaţiile UV (de la pălării, îmbrăcăminte, ochelari de soare, la creme de protecție solară împotriva radiațiilor) rămâne deocamdată cel mai important lucru în prevenirea acestei boli.
Prin urmare, nu le ignora sfatul! Pe lângă arsuri solare, erupții cutanate sau îmbătrânirea pielii, expunerea prelungită și cumulată la soare poate duce la cancer cutanat, inclusiv la melanom, o formă extrem de agresivă a bolii. Cum epiderma copilului este de cinci ori mai subțire decât a adultului, protecția solară a copilului trebuie să fie prioritate în aceste luni.

6 creme de protecție solară pentru copii

Din fericire, există o gamă largă de creme de protecție solară din care poți să alegi. Pentru că o mămică informată are un copil sănătos, iată câteva creme de protecție solară care sunt foarte utile în lunile însorite.
Avene oferă un pachet special pentru protecția solară a copiilor format din Spray Avene pentru copii SPF 50+, 200 ml, și Lapte fotoprotecție copii SPF 50+, 100 ml. Pachetul în ediție limitată este disponibil în farmaciile din toată țara. Preț pachet special Protecție Solară pentru Copii Avene – 113 lei, gramaj total produse 300 ml.
creme de protectie solara pentru copii
Laboratoarele Dermatologice Bioderma au lansat Photoderm KID Spumă SPF 50+ 150 ml, un produs de protecție solară foarte înaltă pentru pielea delicată a copiilor peste 3 ani, sub o formă de spumă. Gamă Photoderm KID oferă atât fotoprotecție externă foarte înaltă, asigurată de filtrele solare, cât și fotoprotecție internă, asigurată de complexul biologic brevetat Cellular Bioprotection® și Peptidele C, ce stimulează mecanismele naturale de autoapărare împotriva stresului oxidativ şi a şocului termic, limitând astfel riscul degradării ADN-ului celular şi dezvoltarea cancerului de piele. Photoderm KID Spumă 50+ 150 ml este rezistent la apă, nisip și transpirație. Formula sa este fotostabilă și asigură o toleranţă cutanată excelentă. Nu conține parabeni, alcool, parfum, octocrilenă. Preț recomandat în farmacii: 59 lei.
Creme de protectie solara pentru copii #6
 
Crema de plajă Eco Cosmetics este un produs cu factor de protecţie solară 45+, asigurând protecţie maximă împotriva razelor solare pentru pielea fină a bebeluşilor şi copiilor. Are un spectru larg impotriva razelor UVA,UVB, UVC. Crema delicată formează un strat protector la nivelul pielii, iar mineralele din compoziţie reflectă razele solare nocive ca nişte mici oglinzi. Crema acţionează imediat după aplicare, este rezistentă la apă, poate fi folosită cu succes în vacanţe. Uleiurile organice de rodie, măsline şi nuci de Macadamia hidratează intens, iar extractul de cătină şi luminiţă protejează pielea foarte sensibilă.
Creme de protectie solara pentru copii
Crema de protecție solară pentru față și corp pentru bebelusi și copii Elmiplant SPF 30 conține filtru solar natural. Formula sa avansată, îmbogațită cu extract de Bumbac 100% Natural, agenți antiiritanți, calmanți (Alantoina,D-Pantenol și Bisabolon), ajută la protejarea pielii sensibile a bebelușilor în timpul expunerii la soare. Acţionează ca un balsam, ajutând la hidratarea şi protecţia pielii. Sistemul de protecţie UV fotostabil avansat, împreună cu Vitamina E și un complexul vegetal bogat în extracte de fructe de pădure au un puternic efect antioxidant, ce protejează eficient pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui. Hipoalergenic, foarte rezistent la apă, fără parabeni, parafine, alcool, coloranţi.
Creme de protectie solara pentru copii #4
Gama Cien Sun de la Lidl îți pune la dispoziție produse special concepute pentru pielea delicată a celor mici, rezistente la apă și fără parfum. Spray-ul de protecție cu SPF 50 (29,99 lei) și crema de soare cu SPF 50 (16.99 lei) sunt potrivite pentru a oferi îngrijirea optimă pentru o piele sensibilă. După primele zile de plajă, poți începe să aplici pe pielea celui mic loțiunea de protecție solară pentru copii cu SPF 30 (19.99 lei).
Creme de protectie solara pentru copii  Creme de protectie solara pentru copii #4
Spray-ul colorat de protecţie solară de la NIVEA Sun este destinat special pielii sensibile a copiilor, protejând eficient chiar şi împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung. Emulsia este colorată în albastru, o adevărată distracție pentru cei mici! În momentul în care culoarea devine albă, emulsia trebuie reaplicată, pentru o maximă siguranță. Produsul oferă protecţie imediată şi are o rezistenţă la apă de lungă durată pentru ca micuţul tău să se bucure, fără griji, de soare, oriunde ar fi. Preţ: 45,99 Lei, 200 ml, SPF 50.
Creme de protectie solara pentru copii #4
 
Foto: prima imagine – Guliver/ Thinkstock, restul imaginilor PR

Comments

comments