Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Cum alegi cadita bebelusului

Cum alegi cadita bebelusului

Cum, probabil, te așteptai, când alegi cădița bebelușului, aspectul care primează este siguranța lui. Dar trebuie să ții cont și de factorul comoditate – pentru ca băița bebelușului să fie un moment plăcut și relaxant atât pentru el, cât și pentru tine. Astfel, am identificat șase aspecte de care considerăm că ar trebui să ții cont atunci când alegi cădița bebelușului tău.

Cum alegi cădița bebelușului tău

  • Pe fund trebuie să existe o suprafață antiderapantă care să nu  lase micuțul să alunece (în caz contrar, trebuie să adaugi un material anti-derapant).
  • Cădița trebuie să fie dintr-un plastic gros pentru a-și păstra fermitatea (în special în partea centrală), chiar și sub greutatea apei și a bebelușului.
  • Marginile nu trebuie să fie ascuțite, prin urmare verifică să nu existe nicio porțiune mai tăioasă în care bebelușul se poate zgâria.
  • Cădița anatomică, asemănătoare corpului bebelușului, este mai comodă pentru micuț.
  • Suportul pentru cădiță îți este de un real ajutor. Este vorba de un suport cu picioare care aduce cădița la o înălțime confortabil pentru tine.
  • Orificiile de scurgere a apei fac mai ușoară golirea și curățarea ei.

Tu cum ai ales cădița bebelușului tău? Ce alte aspecte ar mai trebui luate în considerare, pe lângă cele menționate mai sus?
Foto: Image Courtesy of David Castillo Dominici/ FreeDigitalPhotos.net
Editor: Adina Gruia
 
 
 

Comments

comments