Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Cum să MĂNÂNCI dacă vrei să te îngrași SĂNĂTOS

Cum să MĂNÂNCI dacă vrei să te îngrași SĂNĂTOS

În prezent, multe persoane se chinuie să scape de kilogramele în plus şi să adopte un stil de viaţă mai sănătos, aşa că pentru ele pare de neconceput nevoia de a urca în greutate. Însă pentru o mică parte din populaţie acea nevoie este una reală!

Fie că vorbim despre persoane care se recuperează după o perioadă de efort intens ori boală, fie au un metabolism foarte rapid, fie doar vor să obţină forme voluptuoase şi nu pot menţine o greutate stabilă, toate se află în categoria celor care vor să adauge câteva kilograme în plus! Presiunea de a avea un organism sănătos, în formă, ne ajunge pe toţi din urmă, aşa că, mai jos, oferim câteva sugestii care te vor ajuta să iei în greutate:
1. Bazează-te pe proteine! Poate ai mai auzit asta până acum, dar proteinele sunt baza pentru formarea celulelor, ele fiind esenţiale în formarea masei musculare. De aceea, încearcă să mănânci alimente bogate în proteine, precum cărnuri, peşte, ouă, brânzeturi, dar evită prăjelile, mezelurile în exces, carnea roşie, ţelul fiind să te îngraşi, nu să îţi dai metabolismul peste cap. Citește AICI și alte recomandări.
Foto: 123RF

Comments

comments