Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Descoperă-ţi pasiunea pentru fashion la #Creativo!

(P) Descoperă-ţi pasiunea pentru fashion la #Creativo!

Toamna aduce veşti bune pentru persoanele creative, pasionate de modă şi decoraţiuni. Pe 15-16 octombrie, la The Ark Bucureşti, are loc cea de-a doua ediţie a Clubului Social de Cusut şi Brodat #Creativo.

În cele două zile ale evenimentului, poţi participa la unul dintre atelierele gratuite de cusut, croit după tipare, design vestimentar sau la conferinţe de business şi de PR în domeniul modei.
#Creativo este un eveniment creat în spirit urban, care reuneşte pasionaţi de modă, design, stil, handmade şi pe cei care îi pot ajuta să îşi pună visul în practică şi/sau să înceapă un business plecând de la această pasiune. În sprijinul acestei idei, începând de astăzi, 15 septembrie, doritorii se pot înscrie la unul dintre 27 de ateliere gratuite ce sunt programate pentru cele două zile dedicate creativităţii. Acestea se împart în două categorii:

Hobby

  • Ateliere de cusut, unde participanţii vor realiza un obiect de decor (un portfard, o faţă de pernă decorativă etc).
  • Ateliere de croit după tipare, unde cursanţii vor învăţa cum să lucreze cu tiparele astfel încât să nu dea niciodată greş.
  • Ateliere de retuşuri – persoanele participante vor învăţa să repare sau să modifice o piesă vestimentară adusă de acasă.
  • Ateliere dedicate designului vestimentar sunt împărţite între atelierul de drapaj – unde participanţii vor crea o piesă vestimentară cu doar o bucată de material textil şi 10 bolduri – şi atelierul de schiţe şi crochiuri – unde vor învăţa să se joace cu volumele şi proporţiile atunci când îşi pun pe hârtie ideile vestimentare.

(P) Descoperă-ţi pasiunea pentru fashion la #Creativo!

Dezvoltare personală

  • Atelierul de stilism – doritorii vor învăţa cum să îşi pună în valoare trăsăturile, cum să se îmbrace în orice situaţie şi cum să transpună tendinţele în alegerile din propria garderobă.
  • Atelierul de home decoration – persoanele înscrise la acest atelier vor avea ocazia să înveţe ce trebuie să facă pentru a transforma un spaţiu de locuit în „acasă” cu ajutorul textilelor.
  • Atelierul de Fashion PR – este dedicat celor care îşi doresc să afle secretele promovării de succes în industria de modă românească.
  • Atelierul de Business – participanţii vor afla cum se construieşte un business de succes de la Răzvan Vâlceanu, un nume important în industria de modă de lux.
  • Atelierul de fonduri europene – este dedicat start-upurilor şi celor care au nevoie de sprijin financiar pentru a demara o afacere în domeniul modei.

Programul complet al atelierelor, dar şi detalii despre modalitatea de înscriere sunt disponibile aici. Locurile sunt limitate!
Alături de trainerii cu experienţă, printre care designerii Mirela Diaconu şi Răzvan Vâlceanu, arhitectul Miruna Ardelean sau Ines Turturică, unul dintre cei mai apreciaţi oameni de PR din România, la #Creativo vor mai veni peste 20 de designeri noi şi consacraţi care îşi vor expune creaţiile într-o zonă dedicată shoppingului alternativ.
Vino şi tu la #Creativo, pe 15-16 octombrie, la The Ark Bucureşti, pe strada Uranus, nr. 150!
Despre #Creativo
#Creativo aduce laolaltă tineri intreprinzători, designeri şi profesionişti din piaţa de fashion, şi targetul acestora – un public activ, tânăr, în tendinţe, în căutare de alternative de calitate în materie de vestimentaţie şi accesorii handmade. #Creativo spirjină ideile creative, spiritul antreprenorial, oferind totodată suport pentru dezvoltarea personală şi reconversie profesională. Prima ediţie a #Creativo, organizată în luna aprilie 2016, a adus laolaltă  peste 1.500 de persoane pasionate de acest domeniu.
(P) Descoperă-ţi pasiunea pentru fashion la #Creativo!
Despre organizatori:
Atelierele ILBAH este unul dintre cei mai mari organizatori de cursuri de calificare şi formare profesională din România. Portofoliul Atelierelor ILBAH conţine patru categorii de cursuri: de business, de beauty, de croitorie şi de design, toate autorizate Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei prin Autoritatea Naţională pentru Calificări.
Tiparedecroitorie.ro este primul şi cel mai complet magazin online din România specializat în distribuţia de tipare de croitorie. Acesta oferă şase mărci de renume din Europa şi SUA: Burda, Simplicity, Butterick, McCall’s, New Look şi binecunoscutele tipare Vogue, care includ creaţii marca DKNY, Guy LaRoche sau Michael Kors.
Cusutsibrodat.ro are o vechime de peste 20 de ani pe piaţa utilajelor de specialitate din România, fiind reprezentant oficial în ţara noastră a cunoscutelor branduri Brother şi Bernina. De asemenea, oferă o gamă largă de produse pentru industria textilă: de la maşini de cusut casnice şi industriale, la tipare de croitorie, accesorii pentru croitorie, mese de călcat şi multe altele.

Comments

comments