Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Dupa un anunt inedit al sarcinii, o veste sfasietoare!

Dupa un anunt inedit al sarcinii, o veste sfasietoare!

Îți amintești de Sam și Nia, doi părinți tare simpatici, și de anunțul lor inedit postat pe Youtube, în care soțul își anunță soția că este însărcinată? Sam „furase” din urina soției din vasul de toaletă, a făcut singur testul de sarcină și apoi a anunțat-o că este însărcinată, toate aceste momente fiind filmate.
La scurt timp însă, cei doi au revenit cu o postare în care nu mai sunt în culmea fericirii, ci au lacrimi în ochi. Mesajul lor a fost sfâșietor: Nia suferise un avort spontan.
În înregistrarea video, ea spune printre lacrimi: „Am fost atât de fericiți … Atât de bucuroși și dintr-o dată, bam… ne-a lovit ca o bombă (…) Mi-am simțit pântecele golit și nu am știut niciodată că femeile pot să se simtă în felul ăsta”.
Cei doi sunt deja părinții a doi copilași și nu au trecut până acum printr-un astfel de moment. Nu este ieșit din comun ca avortul spontan să aibă loc într-o sarcină cu puține sau chiar fără complicații, fiind o situație cu atât mai șocantă și mai greu de depășit pentru cei care abia așteaptă să-și cunoască puiul.
Noua postare a stârnit numeroase controverse: unii sunt alături de cei doi, alții îi acuză că joacă teatru. Iată, mai jos, mesajul celor doi.

Foto: Guliver/ Thinkstock
Editor: Adina Gruia

Comments

comments