Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Ghid pentru alegerea ghetelor și cizmelor de toamnă-iarnă ale copiilor

Ghid pentru alegerea ghetelor și cizmelor de toamnă-iarnă ale copiilor

ghete copii

Atunci când vine vremea de cizme și ghete pentru copii, parinții au o mulțime de variante care să îi surprindă plăcut și care să le fie folositoare. Pentru că nu fiecare copil este la fel și pentru că orice om are plăcerile și nevoile sale, cumpărarea unor perechi de încălțăminte pot să fie uneori plina de provocări, iar părinții își pun multe întrebări în legătură cu acestea. Iată câteva lucruri importante care pot să ajute părinții în a-și cunoște mai bine copiii lor și în a înțelege mai bine direcțiile și nevoile lor:

  1. Măsurătorile trebuie să fie făcute corect pentru a urma instrucțiunile de pe tabelele online

Mărimea corectă a unui pantof este importantă pentru orice om, fie că este vorba despre adulți sau despre copii mici. Desigur că în cazul copiilor, cei care iau deciziile și se informează în legătură cu aceste aspecte sunt părinții lor. De aceea este important că atunci când achiziționați o pereche de încălțăminte de toamna-iarnă din magazinul online, să măsurați piciorul copilului și să verificați tabelele oferite de firmele respective. Dacă ele nu există, încercați să va informați în legătură cu alte experiențe ale persoanelor care sunt clienți fideli ai magazinului. În general sunt oferite și informații despre cum anume să luați măsurătorile în mod corect: cu piciorul desculț, pe o foaie de hârtie, cum să trasați limitele și cum să măsurați astfel încât să primiți răspunsurile potrivite. Dacă mergeți în magazine fizice, atunci puteți să probați și să observați cum merge și cum se simte copilul în noile încălțări.

  1. Temperaturile la care copilul se simte confortabil sunt diferite de cele ale altui copil

Nu orice copil are aceeași senzație de cald și de rece precum ceilalți. De aceea este bine să îl întrebați în general cum anume se simte la diverse temperaturi și să vedeți care sunt tendințele lui naturale. Există copii care preferă temperaturile scăzute și care se simt bine în zăpadă, pe munte sau în ploaie, iar alții care preferă zilele însorite de vară. Indiferent de situație, acestea sunt indicii prețioase în ceea ce privește cumpărăturile de cizme și ghete de iarnă. O să puteți să știți dacă este necesară cumpărarea unor cizme îmblănite și cu straturi mai groase sau dacă este necesară o gheață simplă, fără blăniță și fără piele mai groasă. O varianta de cizma îmblănită pentru copii este Apollo din magazinul Giraffe Shoes, care este realizată din piele naturală și cu blăniță artificială, prinderea fiind cu scai.

  1. Orice copil are preferințele lui, indiferent de vârstă. Cine face alegerile: tu sau copilul?

O întrebare care ridică multe semne de întrebare este aceea a persoanei care face alegerea în ceea ce privește nouă pereche de ghete sau cizme de iarnă. Orice copil are preferințele sale, dorește să încalțe o anumită pereche de botine sau de ghete, visează să poată să cumpere orice își dorește. Părintele, pe de altă parte, își dorește o anumită imagine, se confruntă cu alegerile în funcție de buget, dorește o calitate a obiectelor și face anumite alegeri în funcție de criterii ale adultului. În acest proces contează foarte mult și vârstă copilului și cât de mult poate să înțeleagă întreg procesul, limitele care i se impun și cum poate să fie luată în calcul părerea lui. În concluzie, un copil poate să fie implicat în procesul de decizie începând cu a face o decizie dintre două variante alese anterior de către părinte și până la a participa cu argumente proprii în funcție de cât de mare este, de vârstă să.

  1. Înălțimea ghetei este sau nu importantă?

Dacă sunt cumpărate ghete pentru a merge cu ele zilnic la școală este necesar ca ele să aibă o anumită înălțime, potrivită cu înălțimea copilului și cu structura să fizică. Dacă ne referim la ghete ce se poartă la drumeții montane, atunci înălțimea poate uneori să fie diferită, poate mai mare sau mai mică în funcție de restul echipamentului pentru munte. Dacă este vorba despre cizme pentru evenimente mai importante, din nou se poate face o alegere diferită. Cu alte cuvinte, da, înălțimea este importantă și ea se poate alege în funcție de nevoile de moment.

  1. Dacă are degetele imobilizate, atunci poate că este prea mică cizma

Când sunt mici, uneori copiii nu știu să spună exact ceea ce cred. De aceea este bine să verificați din nou dacă pantofii sau ghetele sunt confortabile. Un mod de a verifica informațiile este să îi întrebați dacă pot să își miște sau nu degetele de la picior. Dacă nu pot, atunci cel mai probabil este bine să cumpărați un număr mai mare.

  1. Copiii voștri adoră schimbarea sau au tendința spre stabilitate?

Sunt copii care doresc același model sau aceeași culoare de încălțăminte și alții care vor să schimbe permanent tot. Este bine să cunoașteți aceste tendințe.

În concluzie, orice copil are dorința de a putea să decidă anumite lucruri și de a avea ceea ce își dorește. Părintele este dator să-l ghideze în a alege ceea ce este mai bine pentru el atunci când copilul este încă mic. Pentru variante multiple de cizme și ghete de iarnă și de toamna pentru copii de toate vârstele, site-ul Giraffe Shoes oferă modele interesante, care bucură atât copiii, cât și părinții. Iată site-ul de unde se poate achiziționa nouă pereche de încălțăminte pentru copiii dumneavoastră: https://giraffe-shoes.ro.

 

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns