Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Ghiozdane la moda! Unde gasesti ghiozdanul potrivit pentru copilul tau

Ghiozdane la moda! Unde gasesti ghiozdanul potrivit pentru copilul tau

Pentru a-ți veni în ajutor – și pentru ca tu să economisești timp și să nu mai ai parte de prea multă alergătură – am listat cinci magazine online de unde poți cumpăra ghiozdane la modă, la prețuri și cu modele pentru toate gusturile și buzunarele. Și în această toamnă, ca și în anii precedenți, sunt foarte populare ghiozdanele cu personaje Disney!

Unde găsești ghiozdane la modă

Vestea bună este că, în această perioadă, reduceri au majoritatea magazinelor care comercializează ghiozdane!
Noriel.ro Ghiozdanele de la Norile sunt, cu siguranță, pe gustul copiilor. Ele au personaje îndrăgite de copii: Barbie, Cars, Mikey Mouse, Minnie Mouse, Prințesa Sofia, Despicable Me, țestoasele Ninja, Frozen, Disnet Princess, Thomas 3D, Cenușăreasa, Inside Out. Prețurile variază de la 59,90 RON la 369,90 RON (acesta din urmă fiind un ghiozdan școală + geantă de sport – LEGO Ninjago Kai).

Emag.ro. Poți achiziționa un rucsac simplu, de culoare neagră, din material impermeabil de 36,89 RON, unul echipat care costă 63,74 RON (conține creioane colorate 12 culori, set cariocă 6 culori, 3 creioane grafit cu mină HB, 1 ascuțitoare, 1 radieră, 1 stilou școlar, 10 patroane cu cerneală albastră, set acuarele 12 culori, set pensule 6 mărimi.), dar și modele cu personaje Disney sau Samsonite – Planes ori Mickey Mouse. Prețurile urcă până la 538,99 LEI pentru setul Ghiozdan „Happy Dolphins” cu 5 componente: ghiozdan, penar cu accesorii, penar mic, sac pentru încălțăminte, portofel.
Pe 3 Pitici.ro prețurile încep de la 22.67 RON, acesta fiind ghiozdan Lamonza în două culori (roz pentru fetițe și albastru pentru băieței), nu lipsesc personajele Disney și poți alege dintr-o gamă extrem de generoasă de modele și prețuri care urcă până la 509,75 RON pentru un ghiozdan Ghiozdan echipat copii Flexi Plus Glitter – ghiozdan ergonomic cu captușeală lombară cu sistem de aerisire.

Printre modelele pe care le găsim pe Bestkids.ro – variate ca preț, imprimeuri și personaje – găsești și ghiozdane troller, modele anatomice, ergonomice care îți ajută copilul să-și țină spatele drept (de pildă. și ghiozdan Harlequin – Ghiozdan Ergo Junior, la 341,10 lei. Prețurile variază de la 42 RON pentru un minighiozdan Minnie și urcă până la 471,60 RON pentru Harlequin Osteo Junior, un ghiozdan ergonomic cu spate anatomic și cadru spinal interior in forma de S, plus pernițe 3D în zona omoplaților, a șoldurilor și a coloanei lombare.

La Jadflamande.ro poți achiziționa ghiozdane fete Violetta, My Little Pony, Tinkerbelll, Rapunzel, Princess sau Hello Kitty și ghiozdane băieți Fulger McQueen, Mickey, Spiderman, Transformers, Burt Simpson etc. Prețurile variază între 62,89 RON și 335,20 RON.

Alege ghiozdane la modă, dar mai ales SĂNĂTOASE pentru spatele copilului tău

ATENȚIE! Dincolo de criteriile estetice și de preferințele copilului, când ai de ales între mai multe ghiozdane la modă (mai ales că, în această perioadă este sezonul ghizdanelor și oferta este generoasă), trebuie să ții cont de câteva aspecte. Iată trei dintre acestea.

  • rucsacul trebuie să aibă bretele groase, căptușie care să fie purtate pe ambii umeri și să permită distribuirea uniformă a greutății
  • alege modele cu buzunare prevăzute cu fermoar, pentru o siguranță mai mare.
  • dacă este cazul și dorești să conferi o vizibilitate sporită, alege un model prevăzut cu inserții sau fâșii de material reflectorizant.

Foto: Guliver/ Thinkstock

Comments

comments