Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Hai să înveți despre… alăptare

Hai să înveți despre… alăptare

Fie că ai probleme în alăptare sau doar simple întrebări la care vrei să afli răspunsul, cu siguranță îți va prinde bine un curs pe această temă.

Mai ales dacă este susținut de unul din cei mai buni pediatri din țară – dr. Ana Culcer.
Asociația Secretul Evoluției, dezvoltată în jurul doamnei doctor pediatru Ana Culcer, organizează în data de 26 martie 2017, începând cu ora 10.00, cursul de alăptare destinat gravidelor și proaspetelor mămici. Cursul a fost conceput de dr. Ana Culcer, fost șef al secției de neo-natologie de la Spitalul Universitar de Urgență din București, formator național pe probleme de alăptare. Durata cursului este de șapte ore, iar jumătate din timpul alocat se referă la teorie și jumătate este experiență practică. Numărul maxim este cursanți acceptați este de 20. De aceea, înscrie-te din timp!
Cursul se ține în incinta Café Therapy, Strada Sfinții Voievozi 60, București, iar costul acestuia este de 450 de lei. În prețul cursului este inclus și DVD-ul Alăptarea de la A la Z, realizat de doamna dr. Ana Culcer în colaborare cu Asociația Secretul Evoluției, în valoare de 45 de lei, ca și masa în sistem catering.
Pentru detalii și înscriere trimite email pe adresa office@ingrijireacopilului.ro.

Comments

comments