Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Harry Potter și Piatra Filozofală™ revine pe marile ecrane

Harry Potter și Piatra Filozofală™ revine pe marile ecrane

(P) La peste 15 ani de la lansarea în premieră pe marile ecrane din România, primul film din seria de succes Harry Potter revine la București pe 1 iunie, la Sala Palatului, pe un eran de 17 m.

Însă nu oricum, ci însoțit de Orchestra Simfonică București, care va interpreta LIVE întreaga coloană sonoră a filmului vrăjit, ieșită de sub bagheta magică a compozitorului John Williams, nominalizat de 50 de ori la Oscar pentru musica lui.
Un film cu adevărat magic, Harry Potter și Piatra Filozofală™ a fost filmul cu cele mai mari încasări din 2001, atât în America, cât şi la nivel mondial, atingând aproape 1 miliard de $. Ceea ce este însă cu adevărat impresionant este că, până acum, niciun alt film din seria Harry Potter, oricum aflată pe prima poziție în lista filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile (peste 5 miliarde $), nu a depăşit încasările Harry Potter și Piatra Filozofală™.
Pe 1 iunie, la Sala Palatului, ai șansa, dupa 15 ani, să revezi prima ecranizare din seria filmelor create după celebrele cărți eponime ale lui J. K. Rowling pe un ecran impresionant și în prezența a peste 85 de instrumentiști, membrii de onoare ai Orchestrei Simfonice București, care vor interpreta vivanta coloană sonoră a filmului. În premieră la București, acest eveniment-concert se anunță a fi o călătorie multi-senzorială unică în universul magic Harry Potter și cadoul perfect pentru copii, studenți, părinți și bunici. Biletele încă mai sunt disponibile în rețelele Eventim.ro, Bilete.ro, Myticket.ro, Iabilet.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului.
HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & TM Warner Bros. Entertainment Inc. J.K. ROWLING`S WIZARDING WORLDTM J.K. Rowling and Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s17)

Comments

comments