Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > iELM vine și în România!

iELM vine și în România!

Unul dintre cele mai mari magazine online pentru copii din Suedia a ajuns și în România!
iELM este un magazin online cu hăinuțe pentru copii și bebeluși fondat în anul 2013 de către Linda Tisäter Dragan și Marius Drăgan. Este vorba despre o frumoasă afacere de familie, o afacere născută din dorința de a veni în întâmpinarea mămicilor și tăticilor în căutare de articole vestimentare potrivite pentru copiii lor atât din punct de vedere design cât și din punct de vedere calitativ.

Numele iELM a avut ca sursă de inspirație numele celor patru copii ai Lindei și ai lui Marius: Ida, Elin, Livia și Marcel. Ei spun că cei mici sunt cei care le oferă energia și creativitatea pentru a veni mereu cu noi idei și soluții pentru părinți.
iELM aduce publicului din România articole vestimentare deosebite în ediție limitată. Hainele sunt vesele, colorate și unice dar la un preț foarte accesibil. Mai mult decât atât, iELM oferă părinților o opțiune inedită de personalizare a hăinuțelor cu numele copilului, numele personajului preferat din desene animate sau orice alt text ce l-ar încânta pe cel mic și, de ce nu, chiar și pe cei mari!
Fiind și ei părinți, Linda și Marius și-au dorit să ofere produsele pe care ei înșiși le-ar cumpăra pentru copiii lor. “Nimic nu este mai important pentru noi decât să oferim haine de bună calitate”, afirmă Linda. Hainele colorate și frumoase atrag privirile admirative ale tuturor însă de fapt cel mai important aspect este confortul bebelușului sau al copilului. Hainele lor trebuie să fie întotdeauna moi și finisate cu grijă.
Hainele ușor de îmbrăcat reprezintă un plus de confort atât pentru cel mic, cât și pentru părinți. iELM își propune să ajute părinții prin oferirea unor haine foarte ușor de îmbrăcat pentru cei mici și confortabile. Mai mult decât atât, magazinul online oferă articole vestimentare segmentate pentru categoriile de vârstă astfel încât să fie cât mai ușor de găsit produsul potrivit pentru bebeluș.
Filosofia iELM este aceea de a crea haine pentru copii folosind un design inovator și vesel în care aspectul, funcționalitatea și textura materialelor joacă un rol la fel de important. Hainele prezintă un stil simplu în care micile detalii, textura și calitatea materialelor sunt cele ce trasformă articolele vestimentare în ceva cu adevărat special. Majoritatea hainelor sunt unisex, un detaliu foarte important pentru Linda și Marius.
Mai mult decât atât, toate articolele vestimentare sunt create doar din materiale durabile ce pot rezista numeroaselor cicluri de spălare, materiale care sunt însă foarte moi și confortabile, pentru ca cei mici să se simtă mereu în largul lor.
Pe site-ul iELM.ro, părinții pot găsi haine pentru bebeluși și copii de toate vârstele. Haine de exterior groase, pantaloni, body-uri, salopete, rochii, hanorace, căciuli și bluze la prețuri foarte avantajoase. Hainele au un design nou pe piața din România și pot fi personalizate pe gustul copiilor și al părinților. “Puteți fi siguri că, fiind reprezentanții unei mici afaceri de familie, vă suntem întotdeauna la dispoziție și oferim cele mai bune servicii pentru clienți” afirmă Linda.
 
 

Comments

comments