Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Învață ce rochii de seară arată cel mai bine pe o siluetă de tip clepsidră

Învață ce rochii de seară arată cel mai bine pe o siluetă de tip clepsidră

Trendurile se schimbă rapid și este destul de complicat să te adaptezi dacă nu știi cu exactitate ce tip de siluetă ai și ce rochii de seară ți se potrivesc. Moda este despre a ne simți bine în hainele pe care le purtăm și a iubi ceea ce suntem. În modă nu respectăm reguli, ci ne ghidăm în funcție de anumite recomandări.
Dacă ești fericita deținătoare a unei siluete de tip clepsidră, moda este destul de permisivă cu tine. Dar asta nu înseamnă că nu există și pentru tine anumite trucuri care să te flateze și haine pe care să le eviți. Iată cele mai importante sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când îți cumperi rochii de seara.
În primul rând, ce este o siluetă de tip clepsidră? 
-Te poți descrie ca fiind voluptoasă.
-Ai o talie bine definită.
-Bustul și șoldurile au aproximativ aceeași dimensiune.
-Șoldurile, coapsele și bustul sunt mai pline.
Principalul tău scop este să îți definești talia și să pui în evidență frumoasa siluetă. Ai forme superbe, care îți permit să porți rochii de seară spectaculoase.
Începe cu alegerea decolteului potrivit
Având acest tip de siluetă, este important să îți accentuezi talia și să pui în evidență linia gâtului. Astfel, cele mai potrivite rochii de seară pentru tine sunt cele care au decolteu rotund, în ,,V” sau de tip bărcuță. Avantajul tău este că formele tale sunt deja foarte echilibrate, așa că poți să porți atât modele cu un croi foarte simplu, lipsite de orice detaliu și într-o singură culoare, cât și modele extrem de sofisticate. Atâta timp cât ai grijă să îți scoți în evidență talia, ai acces la o varietate atât de mare de rochii de seară.
Cea mai potrivită lungime a mânecilor?
Te bucuri de destulă flexibilitate când vine vorba despre lungimea mânecilor. Vrei să atragi atenția către talie? Optează pentru rochii de seară cu mâneca 3/4. Îți place să îți expui brațele în toată splendoarea lor? Alege modele fără mâneci sau cu mânecile evazate.
Dar până la urmă, ce rochii de seară să porți? 
Silueta de tip clepsidră este făcută să poarte rochii. Propune-ți să creezi o siluetă iconică și nu te teme să porți modele conice, pentru că acestea se mulează exact pe formele pe care trebuie, iar talia va arăta incredibil de subțire. Dacă îți place să experimentezi, încearcă rochiile de seară de tip sirenă. Acestea îți vor oferi o prezență de-a dreptul copleșitoare, de neuitat.
Ferește-te de modelele foarte vaporoase sau supradimensionate. Dacă te-ai îndrăgostit de un astfel de model și vrei să îl porți neapărat, nu uita că centurile sunt cele mai bune prietene ale tale.
Care este cea mai potrivită lungime?
Și din acest punct de vedere ai o libertate foarte mare. Dacă vrei să îți pui în evidență picioarele, poartă rochii de seară scurte, iar dacă vrei să conturezi o siluetă statuară, poartă modele lungi până în pământ.
 
 Sursa: Agentia Advertising Iagency

Comments

comments