Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Kim Kardashian si Kanye West nu dezamagesc: din nou au ales un nume inedit pentru copilul lor

Kim Kardashian si Kanye West nu dezamagesc: din nou au ales un nume inedit pentru copilul lor

Iar după ce s-a aflat că frumoasa brunetă a născut, curiozitatea a devenit tot mai mare: după North West (Nord Vest), să urmeze oare South (Sud), să fie East (Est)? Chiar dacă de data asta nu a mai fost un punct cardinal, cuplul tot nu a dezamăgit. Băiețelul care a venit pe lume prin naștere naturală, într-una din cele mai scumpe maternități ale momentului (potrivit site-ului Mirror.co.uk  spitalizarea la Cedars-Sinai Medical Center a costat 4.000 de dolari/ noapte) a primit numele de Saint West.
Ce i-a determinat să aleagă Saint? Un apropiat al cuplului a declarat că motivul principal a fost sarcina dificilă a lui Kim, nașterea fiind, din acest punct de vedere, o binecuvântare pentru mamă. În timpul sarcinii, Kim Kardashian a fost îngrijorată că va fi nevoită să nască prin cezariană din cauza poziției fătului. Din această cauză, a fost nevoie ca bebelușul să fie poziționat corect pentru naștere, procedură despre care a zis că a durut mai tare decât nașterea, dar care s-a finalizat cu bine și a putut naște natural.
Totuși, motivul principal este altul și, potrivit HollywoodLife.com, este legat de celălalt nume pe care l-a primit, Robert, acesta fiind numele tatălui lui Kim, pe care ea l-a considerat un sfânt. Tatăl vedetei a murit în 2003, la doar opt săptămâni după ce a fost diagnosticat cu cancer esofagian.
Dar nu doar  Kim Kardashian și Kanye West au o preferință pentru nume amuzante, iar lumea showbizului abundă în nume ciudate: Victoria Kafka (fiica actorului Tommy Lee Jones), Brooklyn (băiețelul soților Beckham), Denim și Diesel – fiii cântăreței Toni Braxton, Apple – fetița cuplului Gwyneth Paltrow – Chris Martin, Ashlee Simpson și Pete Wentz și-au botezat băiețelul Bronx Mowgli, Kal-El este fiul lui Nicholas Cage (Kal-El este numele real al lui Superman).
Foto: Getty Images
Autor: Adina Gruia
 

Comments

comments