Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Kristina Pimenova, fotomodel de succes la doar 10 ani. Este prea devreme?

Kristina Pimenova, fotomodel de succes la doar 10 ani. Este prea devreme?

Cu ochi superbi, mari și albaștri, păr lung, blond, ten de porțelan și zâmbet șăgalnic, rusoaica Kristina Pimenova (în fotografiile de mai jos) este îndelung lăudată pentru frumusețea ei. Există însă și numeroase opinii critice vizavi de atitudinile în care pozează, acestea fiind considerate prea sexy, prea de adult, pe scurt nepotrivite vârstei. Un comentariu postat la poza de mai jos, pe contul ei Instagram, sună în felul următor: „Vă dați seama, are doar 10 ani. Este o fată frumoasă, dar totuși… Nu mi-ar plăcea să-mi văd fata în această ipostază la vârsta de 10 ani. E o nebunie! Fata ar trebui să se joace afară, cu prietenii, să doarmă cu prietenele etc. Nu să facă modeling  și să arate ca un obiect de dorință pentru miliarde de oameni!”.

#pobedavika #kristinapimenova
A photo posted by Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) on„Kristina, să nu uiți să fii copil”, este un alt sfat primit pe contul de Facebook de Kristina Pimenova.

Mama Kristinei, Glikeriya Pimenova, este un fost fotomodel și se ocupă personal de cariera fiicei ei. Ea afirmă că fiica ei nu este machiată în poze și că, în ciuda comentariilor critice, nu îmbracă decât haine pentru copii. Tot ea este cea care administrează conturile de social media ale fiicei ei.

Kristina is now represented by @lamodels and @newyorkmodels ❤️

A photo posted by Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) on


Tu ce părere ai? Este prea devreme pentru Kristina să fie imagine a unor mari case de modă? 

Foto: www.pixabay.com, Editor: Adina Gruia

Comments

comments