Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Machiaj pentru Revelion. 3 sfaturi de make-up pentru petrecerea dintre ani

Machiaj pentru Revelion. 3 sfaturi de make-up pentru petrecerea dintre ani

Mai sunt doar câteva ore până să înceapă petrecerea de Anul NOu! Și chiar dacă, poate, anul acesta petrecerea și-a schimbat decorul, sunteți acasă, cu cei dragi alături de voi, dorești să întâmpini anul nou strălucitoare și cu un look fermecăror. Câteva sfaturi de machiaj pentru Revelion (rapid, dar de efect) îți vor prinde bine.

Pasul 1 Răsucește sprâncenele, apoi aplică un fard metalic cu textură strălucitoare, acoperind pleoapa. Pentru un ten mediu spre închis, e de preferat să alegi argintiu sau bronz. Dacă ai tenul deschis la culoare, încearcă nuanțe galben-auriu sau roz-auriu. Pentru a da profunzime privirii, dă contur pliului pleoapei cu un fard maro închis, mat, la limita dintre pleoapă și ardacă, apoi estompează puțin fardul cu o pensulă. Folosind același fard maro, întunecă ușor colțul exterior al ochiului. Conturează linia genelor cu un creion dermatograf, mai subțire la interior și tot mai gros spre exteriorul ochiului.
Masa de Revelion. Două recomandări inedite pentru felul întâi
Pasul 2 Pentru ca ochii tăi să pară mai luminoși, aplică un fard sidefat, de un auriu și mai deschis, în colțul intern al ochiului, dar și în zona arcadei, sub sprânceană.
Pasul 3 Finisează machiajul folosind mascara negru. Pentru ca genele să pară mai dese, mișcă peria aplicatoare în zig-zag, în timp ce îți răsucești genele, așa încât să obții un efect de evantai.
Sursă: revista MAMI, Foto: www.pixabay.com

Comments

comments