Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase citate despre primavara

Mesaje de 1 Martie. Cele mai frumoase citate despre primavara

Vine 1 martie, vine primavara, natura renaste, iar sufletele ne sunt invadate de bucurie, de pofta de viata si iubire. Am decis sa celebram frumosul anotimp care tocmai ne bate la usa printr-o selectie speciala de citate dedicate frumusetii, trailor si imaginilor pe care le naste primavara.

Daca esti in pana de inspiratie si nu reusesti sa surprinzi in cuvinte sentimentele pe care le incerci si doresti sa le impartasesti in aceasta perioada, ele pot sa devina mesaje de 1 martie pline de sensibilitate. Sunt ganduri ce vor aduce prospetimea si bucuria primaverii in sufletul tuturor celor care le primesc.

Citate si mesaje de 1 Martie

„Nu iubi primavara, ci infatisarea unei anumite flori in care primavara s-a inchis. Nu iubi dragostea, ci pe cel in care s-a intrupat dragostea”, spunea Antoine de Saint Exupery.

Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni.” Proverb chinezesc

Primavara e modul in care natura ne spune Sa inceapa petrecerea! ” Robin Williams

“Este febra primaverii. Acesta ii este numele. Iar atunci cand te cuprinde, iti doresti – nu stii de fapt ce iti doresti, insa simti pur si simplu o durere in inima, iar lucrul acesta ti-l doresti.” Mark Twain

“Primavara este atunci cand iti vine sa fluieri chiar daca ai pantofii plini cu apa.” Doug Larson

"Intr-o primavara am numarat 136 de stari diferite ale vremii pe parcursul a 24 de ore.” Mark Twain

“Primavara, dragostea este purtata de briza. Fii atent la pasiunea inaripata sau la saruturile care se rotesc deasupra capului tau.” Emma Racine deFleur.

“Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in strafundul sufletului de o floare rasarita in primavara, probabil ca sufletul tau nu a cunoscut vreodata inflorirea.” Audra Foveo

"Stiinta nu s-a putut lauda niciodata cu inventarea unui tranchilizant atat de puternic precum o zi insorita de primavara."
W. Earl Hall

Incheiem seria de citate si mesaje de 1 Martie cu o descriere care-i apartine lui Frances Hodgson Burnett “ Vine primavara?, a intrebat. Ce este primavara?… Este soarele stralucind peste ploaie si ploaia cazand peste razele soarelui".

 

Comments

comments

Lasă un răspuns