Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Mesaje de Ziua Mamei: citate pentru 8 martie

Mesaje de Ziua Mamei: citate pentru 8 martie

Fie că-i spunem Ziua Femeii, fie Ziua Mamei (deşi, prin lege, acesta este celebrată la începutul lunii mai), ziua de 8 martie este un prilej să te gândeşti la cea mai importantă femeie din viaţa ta – la mama ta – şi să-i mulţumeşti că datorită ei poţi vedea minunile acestei lumi, că te-a învăţat să răzbaţi prin viaţă şi că te-a înconjurat (şi te înconjoară) cu iubire în fiecare clipă a vieţii.
Filme pentru Ziua Mamei. Sugestii pentru o zi deosebita
E adevărat, viaţa cu un bebe este solicitantă, dar nu uita un lucru: aceasta este ziua în care trebuie să-ţi aminteşti că nu eşti doar mamă şi soţie, ci eşti şi copilul mamei tale, iar ea merită măcar un gând bun, o urare sinceră şi frumoasă, o floare sau o privire plină de dragoste.
Dacă nu-ţi găseşti cuvintele pentru a formula mesaje de Ziua Mamei care să-ţi exprime fidel sentimentele şi doreşti ca ceea ce-i transmiţi să fie profund şi sensibil, te poţi inspira din citatele dedicate femeii şi mamei de mai jos. Pot chiar să devină nişte frumoase mesaje de Ziua Mamei! La mulţi ani, mamă! La mulţi ani, femeie!
Serbarea de 8 martie. Un moment special in relatia cu puiul tau
Citate dedicate mamei
„Singura dragoste în care cred cu adevărat este dragostea mamei pentru copilul ei” (Karl Lagerfeld).
„Să fii mamă este o atitudine, nu o relaţie biologică” (Robert A. Heinlein)
“Mama mi-a fost cel mai bun învăţător – care m-a învăţat compasiunea, dragostea şi curajul. Dacă iubirea este dulce ca o floare, atunci mama este dulcea floare a iubirii”. (Stevie Wonder)
„Atunci când îţi priveşti mama, priveşti cea mai pură dragoste de care vei avea parte.” (Mitch Albom).
„În spatele tuturor poveştilor tale, se va afla mereu mama ta. Pentru că acesta este începutul tău.” (Mitch Albom).
„Starea naturală a maternităţii este altruismul. Când devii mamă, nu mai reprezinţi centrul propriului tău univers. Ai renunţat la această poziţie pentru copiii tăi.” (Jessica Lange)
“Mama mi-a spus: dacă sunt soldat, voi deveni un general, dacă sunt calugar, voi deveni Papă, în schimb am fost pictor şi am ajuns Picasso”. (Pablo Picasso).
Felicitari de 8 martie. Felicitare cu buchet de flori (Tutorial Video)
Citate dedicate femeii
„La începutul tuturor lucrurilor măreţe se află o femeie” (Alphonse de Lamartine).
„Dacă vrei ca ceva să fie spus, cere-i unui bărbat acest lucru şi-l va spune; dacă vrei ca un lucru să fie făcut, cere-i unei femei şi acesta va fi făcut!” (Margareth Thatcher).
„Femeile nu vor fi niciodată atât de succes ca bărbaţii, deoarece nu au o soţie care să le sfătuiască” (Dick Van Dyke).
„Toate femeile trebuie să înveţe să aibă gijă de copii. Într-o zi, cele mai multe vor avea câte un soţ”(Franklin P. Jones).
 

Comments

comments

Lasă un răspuns