Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Miracolul nasterii, surprins in fotografii

Miracolul nasterii, surprins in fotografii

Fotografa Leilani Rogers a facut publice, de curand, o serie de fotografii care surprind miracolul nasterii, asa cum se petrece in realitate!

miracolul nasterii fotografii
Foto: Leilani Rogers

Orice viitoare mamă așteaptă cu mari emoții momentul nașterii, dar și cu teamă, frică de durere. Iar orice femeie care a născut își amintește de acele clipe cu o emoție puternică! Fotografa Leilani Rogers, fondatoare a proiectului „Public Breastfeeding Awareness Project“, a vrut să arată lumii întregi realitatea, așa cum este ea. Pentru asta, ea a suprins experiența nașterii la 60 de femei. Scopul ei? De a suprinde miracolul nașterii, de a arăta că fiecare parte a procesului este, cu adevărat, ceva care îți taie respirația! Iar noi credem că a reușit! Pentru că dincolo de efort, durere, sânge, urmează acea primă privire asupra copilului, acele prime gesturi dintre mamă și copil care îi unesc pe viață, cu o legătură mai puternică decât orice pe lume!
miracolul nasterii in fotografii
Foto: Leilani Rogers

miracolul nasterii in fotografii
Foto: Leilani Rogers

În fotografii sunt suprinse momente de la nașterea în apă, acasă sau la spital, până la momente precum prima oară când un bebeluș este dat în brațele mamei sale, care plânge emoționată, sau prima întâlnire cu frățiorul mai mare.
„Nașterea este considerată de mulți a fi ceva extrem de personal“, a decalarat Leilani pentru The Huffington Post. „Și totuși, este un lucru despre care ar trebui să-i învăță pe copii noștri și pe care ar trebui să-l celebrăm“.
„Cred că oamenii privesc aceste fotografii ca fiind informative și fascinante, în aceeași măsură“, spune Leilani, care speră că aceste momente suprinse de aparatul foto să „normalizeze naștere – să arate că nu e ceva scârbos“.
miracolul nasterii in fotografii
Foto Leilani Rogers

miracolul nasterii in fotografii
Foto: Leilani Rogers


Sursa: Daily Mail

Comments

comments