Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Moș Crăciun din Finlanda revine în România

Moș Crăciun din Finlanda revine în România

(P) Santa Claus Kingdom, cel mai mare eveniment tematic dedicat sărbătorilor de iarnă, găzduiește până pe 21 decembrie, pentru a treia oară, vizita autenticului Moș Crăciun din Finlanda, în parteneriat cu Ambasada Finlandei la București.

Acest proiect reprezintă o inițiativă unică, implementată pentru prima dată de către Divertiland în anul 2014. Vizitatorii parcului au ocazia în această perioadă să se reîntâlnească cu simpaticul Moș Crăciun, să se fotografieze cu el, să-i cânte și să-i spună poezii sau să-i aducă scrisori.
Autenticul Moș Crăciun vine direct din Laponia, având casa în Korvatunturi, la 200 de km de cercul polar. Acolo sunt acum -30°C și un metru de zăpadă. Face de 15 ani acest tur tematic, reprezentând cel mai popular personaj de pe planetă, și până acum a fost în țări precum Grecia, România, Polonia, China și Emiratele Arabe.
“Sunt foarte bucuros să fiu prezent pentru a treia oară în România, la Santa Claus Kingdom. Copiii de aici sunt foarte calzi și primitori și îmi trimit mereu multe scrisori. De aceea abia aștept să revin la ei în fiecare an”, a declarat autenticul Moș Crăciun.
“Fiecare ambasador al Finlandei vizează să îl întâlnească, într-o zi, pe unicul Moș Crăciun, venit din Finlanda”, a declarat foarte emoționată, Excelența sa, Doamna Ambasador al Finlandei, Päivi Pohjanheimo. “Moș Crăciun își dorește ca toți copiii să aibă un Crăciun fericit și mărturisește că nu exclude niciun copil, indiferent de religie sau naționalitate. Din contră, toată lumea trebuie să aibă parte și să se bucure de misterul sărbătorilor de Crăciun”, a mai continuat domnia sa.
Santa Claus Kingdom este deschis zilnic până la ora 21.00, inclusiv în ziua de ajun de Crăciun și a doua zi de Crăciun, ca și în ultima zi a anului, pentru ca vizitatorii să continue să se bucure de distracție cât mai mult timp posibil. Prețurile biletelor de intrare încep de la 25 lei și includ accesul la toate spectacolele și atracțiile din Regat, ca și la echipamentele specifice sporturilor de iarnă. Vizitatorii au la dispoziție o parcare mare, iar accesul se poate face cu mijloace de transport în comun – metroul (10 minute de mers pe jos de la stația Aurel Vlaicu,) RATB (cu autobuzele 112 și 135) sau cu mașina personală (intrare înainte de Poliția Pipera – Direcția de Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor).
Pentru mai multe detalii intră pe www.santaclauskingdom.ro și urmărește pagina de Facebook Santa Claus Kingdom.
Hai și tu să te bucuri de un decor de basm, cu brazi împodobiți și zăpadă artificială, dar și de celelalte atracții ale parcului: pârtie artificială de schi, derdeluș, jocuri gonflabile, perete de escaladă, Bungee dome, ping-pong, billiard, soft play, air-hockey.

Comments

comments