Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Nu rata Bucharest Pet Exhibition, Expoziția de Animale de Companie

Nu rata Bucharest Pet Exhibition, Expoziția de Animale de Companie

(P) Expoziția de Animale de Companie – Bucharest Pet Exhibition (www.petexhibition.ro) are loc între 10 și 12 martie, în Centrul Expozitional ROMEXPO (Pavilioanele: C2, C3, C4-5).

Evenimentul, aflat la cea de-a III-a ediție, este singurul din România care reunește expoziții naționale și internaționale, în acest an participând peste 4000 de câini, pisici, păsări si animale mici de rasă.
Expoziția de animale de companie de la Romexpo se va desfășura pe categorii de specii, pentru ca publicul să se bucure de patrupedele și păsările preferate:

  • Pisicile vor fi găzduite de Pavilionul C2, concursurile cu participare internațională fiind organizate de Clubul Felin Magnificats (www.catshow.ro);
  • Câinii de rasă vor putea fi admirați în concursurile organizate de Asociația Chinologică Metropolitană București (www.achmb.com), în Pavilionul C4-5 Romexpo;
  • Animalele mici (iepuri, porci de Guineea etc.) și păsările (porumbei, găini de rasă, păsări de colivie) își vor etala frumusețea și calitățile în Pavilionul C3.

Demonstrațiile de arbitraj sunt organizate de Asociația Crescătorilor de Porumbei Jucători de Galați (www.porumbeideperformanta.ro) și Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici de Rasa din București și Județul Ilfov “Pajura”.
În fiecare zi a evenimentului, vor avea loc seminarii de specialitate cu tematică diversă: ecvine (cai), bovine, dermatologie și ortopedie, creditate cu puncte CMVRO, la care vor participă medici și asistenți veterinari.
Expozitia oferă posibilitatea achizitionării de la standuri a diferitelor produse și servicii destinate îngrijirii și creșterii animalelor de companie: mâncare, accesorii, produse de medicină și farmacie veterinară, servicii de toaletare și înfrumusețare.
Program de vizitare:
10-12 Martie 2017, între orele 10.00 și 20.00
Bilet intrare adulți/studenți:10 lei/zi
Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate

Comments

comments