Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > Oferă-i copilului tău aparate dentare cu 10% reducere

Oferă-i copilului tău aparate dentare cu 10% reducere

A sunat deja primul clopoțel! Cu mic, cu mare, părinți și copii, ne pregătim cu emoții pentru noul an de școală. Bineînțeles că ne dorim cu toții ca micuții noștri să se simtă cât mai bine, să fie sănătoși și să se descurce cât mai bine la școală.

De aceea, în luna septembrie, clinicile dr. Leahu te întâmpină cu o surpriză: în cadrul programului „Începe anul școlar cu un zâmbet pe măsură!”, copilul tău va beneficia de o consultație gratuită la medicul specialist în ortodonție și 10% discount pentru aparate dentare metalice.
Cum decurge consultația la medicul specialist în ortodontie?
La clinicile dentare dr. Leahu, copilul tău se va bucura de cea mai buna îngrijire din partea medicilor noștri specialiști în aparate dentare, dr. Mădălina Trofin și dr. Anca Gheorghe. Medicul ortodont este singurul care îți poate spune dacă cel mic are nevoie sau nu de aparate dentare și te va sfătui în alegerea celui mai potrivit tip de aparat dentar.
Iar tu vei observa cu plăcere faptul că micuțul tău nu va fi deloc speriat de vizita la medicul ortodont, deoarece medicii noștri sunt grijulii și mereu atenți la nevoile celor mici. Medicul specialist în aparate dentare va crea un plan stomatologic personalizat pentru copilul tău, în care va include fazele și durata tratamentului.
Pentru început, medicul ortodont va avea un dialog prietenos cu tine și copilul tău, după care va face un control amănunțit al dinților și maxilarelor micuțului. În cazul în care se constată că cel mic are nevoie de aparate dentare metalice, urmează un set de radiografii și fotografii (set ortodontic), apoi se va realiza o amprentă dentară, cu ajutorul căreia copilul tău va beneficia de un aparat dentar metalic personalizat.
În plus, avem grijă să oferim copiilor ultima tehnologie în materie de aparate dentare metalice, ce garantează rezolvarea problemei estetice și de sănătate rapid și fără durere.
Semnele care îți arată că micuțul tău are nevoie de un consult la un specialist în ortodonție
În cazul în care copilul tău are dinții strâmbi sau înghesuiți, iar resturile alimentare sunt greu de îndepărtat, atunci este momentul să faci o vizită la un specialist în ortodonție. Același lucru este valabil și în cazul în care copilul tău are dinții prea spațiați sau o strungăreață, dacă observi că dinții superiori îi acoperă cu mult pe cei inferiori (ocluzie adâncă) sau dacă dinții superiori și inferiori frontali rămân la distanță când cei din spate sunt în contact (ocluzie deschisă).
De asemenea, atunci când copilul tău are dificultăți în timpul mestecatului, dureri de maxilar sau tensiuni la nivelul mușchilor, acestea pot indica faptul că micuțul suferă de o mușcătură incorectă, o problemă pe care o va trata cu succes medicul ortodont de la Clinicile dentare  dr. Leahu.
La clinicile Dr. Leahu ai 10% reducere la toate aparatele dentare metalice
Profită acum de oferta începutului de an școlar și oferă-i copilului tău cel mai bun tratament cu aparate dentare, cu un discount de 10% .
Aparatele dentare metalice, purtate de la o vârstă fragedă, sunt foarte bine tolerate de copii și oferă rezultate spectaculoase într-un timp record. În plus, acestea sunt formate din bracketi metalici (amplasați pe suprafața vestibulară pentru cel mai mare randament de îndreptare a dinților), iar cel mic poate opta ca ei să fie colorați, mai ales că este la modă.
Tratamentul cu aparate dentare metalice este recomandat pentru majoritatea anomaliilor dentare sau dento-maxilare și garantează rezolvarea acestora într-un timp scurt. Iar aparatele dentare metalice moderne sunt extrem de rezistente, la un preț mult mai convenabil în comparație cu alte tipuri de aparate dentare.
Vino acum împreună cu cel mic la clinicile Dr. Leahu și vei beneficia de un consult din partea unui medic specialist în ortodonție și de o reducere de 10% la aparate dentare metalice!

Comments

comments