Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) 2 ani de educaţie alternativă alături de echipa PlaYouth

(P) 2 ani de educaţie alternativă alături de echipa PlaYouth

Asociaţia PlaYouth a aniversat doi ani de existenţă, timp în care oamenii implicaţi au reuşit să transforme acest proiect într-un loc unde te simţi ca acasă, ca într-o adevărată familie. În tot acest timp, au avut loc peste 120 de activităţi, la care au participat mai mult de 850 de copii şi 500 de părinţi. Totul a pornit de la cele 2 co-fondatoare: Ana-Maria Mîndruţă şi Ana Bacioi, iar acum PlaYouth a ajuns la o echipă extinsă de 12 persoane pasionate de educaţia copiilor şi de relaţia părinţilor cu aceştia.
Cele mai importante activităţi ale acestei organizaţii sunt atelierele , cursurile şi tabere destinate atât copiilor, cât şi părinţilor, activităţi care au la bază contruirea unei relaţii mai bune între aceştia. Tehnici de Pictură şi Grafică, Teatru, Animaţie Stop Motion, Chimie Distractivă, Improvizaţie, Spray Painting, Chitară Acustică, Hai să punem întrebări, Origami, Bune Maniere sau Storytelling sunt doar câteva dintre domeniile de care sunt pasionaţi trainerii PlaYouth.
Un alt element distinctiv al PlaYouth sunt taberele KaleidosCopil pentru copii şi părinţi, care au loc vara şi iarna, la Moieciu de Sus, într-o atmosferă relaxată, cu joacă, învăţare şi mai ales cu libertatea de a-şi exprima emoţiile, gândurile şi de a le înţelege mai bine.
Toate aceste activităţi, ca și povestea PlaYouth, au fost prezentate în faţa a peste 50 de invitaţi în cadrul evenimentului de aniversare , ce a avut loc la casa EFdeN, împreună cu partenerii noştri: RoCoach, Skeptic Dog Animation, Solaris, Aqua Carpatica, Cofetăria Piticot, Fabrica de Lapte Braşov – Olympus, Atelierul de Tarte, Tort de bezea, Amelie Photo Booth, Boribon, Antoaneta Cojocaru și Asociația Educație pentru Viața Reală. Pe această cale, le mulţumim pentru implicare! Invitații evenimentului au fost părinții cu copiii comunității și prietenii care au fost alături de ei în acești 2 ani.
PlaYouth este o asociaţie care îşi doreşte să facă o schimbare în educaţie, prin joc şi artă. A luat naştere din dorința celor două fondatoare de a aduce bucurie în viața copiilor, iar acum creşte prin implicarea echipei, trainerilor, voluntarilor şi comunităţii de părinţi care s-a creat în
jurul ei.
Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre PlaYouth, vă invităm să intraţi pe www.playouth.ro sau pe pagina noastră de Facebook.

Comments

comments