Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) 7 motive pentru care merită să iei în calcul alegerea unei maşinuţe electrice pentru copilul tău

(P) 7 motive pentru care merită să iei în calcul alegerea unei maşinuţe electrice pentru copilul tău

Achiziţionarea unei maşinuţe electrice este una dintre cele mai inteligente investiţii pe care le poţi face pentru copilul tău. Descoperă, în continuare, de ce!
O maşinuţă electrică nu este doar încă una dintre jucăriile pe care i le cumperi în mod constant (pentru că vede la alți copii, la televizor sau, pur şi simplu, pentru că sunt la modă) și care, după scurt timp, rămâne uitată în dulap. Copilul tău va fi fascinat de ea, de posibilitatea de a o conduce și, cu siguranță, nu se va plictisi de ea.
Televizorul, tableta, smartphone-ul au ajuns să „fure” prea mult din timpul dedicat jocului în aer liber. O maşinuţă, pe măsura lui, pe care să o poată conduce ca un om mare, va fi însă imposibil de refuzat. Năzdrăvanul tău nu va rata ocazia de a se afla volanul unei maşinuţe electrice pentru copii şi se va desprinde – fără să fie nevoie de muncă de convingere – de monitoarele care-l asaltează zi de zi, sub diverse forme și va merge să „conducă” pe afară!
Distracție garantată! Copiilor le place să imite oamenii „mari”, prin urmare ce bucurie poate fi mai mare decât să fii un șofer la fel de priceput ca tati, nu-i așa? În plus, pe un site specializat în masinute electrice precum masinuteelectrice.ro, copilul tău va recunoaște cele mai cunoscute logo-uri ale brandurilor de mașini și poate chiar să aleagă marca lui preferată (BMW, Audi, Mercedes-Benz, Mini, etc).
Avantajele se văd și pe termen lung: contribuie la îmbunătățirea abilităților de conducere, la dezvoltarea atenției, a reflexelor, îl familiarizează pe copil cu felul în care funcționează o mașină. Prin urmare, îi va fi mult mai ușor să obțină permisul de conducere la 18 ani!
Conducerea unei mașinuțe electrice (sub supravegherea ta atentă, desigur) şi îmbunătățirea abilităților de șofer îl ajută pe copil să aibă mai multă încredere în sine și în propriile sale forțe.
Îi stimulează copilului dorința de explorare, de a vedea lumea dintr-o nouă perspectivă, de la volan.
Și pentru că atunci când vine vorba de copilul tău, siguranța și calitatea sunt aspecte pe care nu le scapi niciodată din vedere, la masinuteelectrice.ro găsești produse licențiate, de calitate, cu garanție și cele mai mici prețuri din România!

Comments

comments