Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Aroma tradiției românești, în familia ta!

(P) Aroma tradiției românești, în familia ta!

Familia este cel mai important lucru din viața unei mame, de aceea încercăm tot timpul să le oferim toată atenția copiilor și să avem mereu grijă ca aceștia să consume cele mai bune și sănătoase produse.
Produsele lactate se numără printre produsele de bază care nu trebuie să lipsească din alimentația echilibrată a copiilor, ajutând la dezvoltarea armonioasă a dinților și a oaselor.
Rememorăm cu drag momentele în care mama ne aștepta în fiecare dimineață cu un pahar de lapte proaspăt, iar noi îl savuram până la ultima picătură pentru că trebuia să creștem mari și puternici.
Gustul autentic al lactatelor de altădată îl regăsești în fiecare produs Big Panda, acea aromă pe care copiii tăi o vor adora și care îi va ajuta să își formeze obiceiuri sănătoase pentru a se dezvolta armonios.
Big Panda își asigură consumatorii că singurele produse care ajung la ei sunt acelea care sunt obținute numai din lapte proaspăt și culturi lactice selecționate, iar experiența de mai bine de 22 de ani i-a ajutat să realizeze produse care să pună calitatea și gustul pe primul loc.
Big Panda ți-a pregătit o super campanie promoțională „Mai bun ca niciodată”, tot ce trebuie să faci este să te bucuri de gustul autentic al Brânzei Făgăraș, să înscrii codul de sub folie pe aplicația https://www.concurs.bigpanda.ro/ și să alegi cufărul câștigător. Poți câștiga unul din sutele de premii puse în concurs sau o excursie all inclusive la poalele munților Făgăraș.
Pentru a fi mereu la curent cu noutățile despre produsele Big Panda și despre campania „Mai bun ca niciodată”, poți urmări pagina lor de Facebook.
 

Comments

comments