Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) Cadoul de sarbatori pentru copii de orice varsta de la Babyneeds.ro

(P) Cadoul de sarbatori pentru copii de orice varsta de la Babyneeds.ro

Sosirea Mosului darnic este asteptata cu nerabdare de copii, dar si de parinti. Cei mici fac liste intregi cu darurile pe care vor sa le primeasca anul acesta, iar adultii calculeaza banii pe care ii vor folosi pentru cadourile acestora. Important in acest demers este ca parintii sa gaseasca partenerul ideal pentru a satisface dorintele micutilor, iar Babyneeds.ro reuseste cu succes sa faca fata acestora prin oferta bogata de produse.
Aici pot fi gasite si cadouri pe care proaspetii parinti sa le ofere micutilor atunci cand vor creste. De exemplu, marca Baby HandPrint aduce amintiri de neuitat, care sa dureze in timp, ramanand un memento al varstei fragedei pruncii. Preturile acestor produse sunt accesibile tuturor parintilor, indiferent de bugetul lunar. De asemenea, nu pot fi uitate nici produsele marca Flow sau Lupo, ideale pentru a fi impachetate si puse sub bradul stufos in seara de Craciun.

Iata ce cadouri interesante pot fi gasite aici:

  • Mulajul manutelor si picioruselor celor mici este interesant, un cadou ideal si unic in acelasi timp. Kit-ul poate fi usor de folosit, modeland materialul de amprentare, apoi aplicandu-l pe rame. Designul se integreaza usor in casa si poate fi prins de perete. Pretul este unul accesibil;
  • Jucariile din lemn sunt bine primite de copii pentru ca sunt amuzante si usor de folosit. De exemplu, micutii vor fi incantati sa gaseasca sub brad o masina de pompieri echipata cu scara si cu elemente ce simbolizeaza furtunul de apa si pompa. Parintii vor fi bucurosi sa afle ca acest tip de jucarie este sigur pentru sanatatea copilului, ca pigmentii provin din sucuri de legume si ca este tratat termic pentru a asigura durabilitatea si lipsa de bacterii;
  • Lampile de veghe sunt cadouri utile. Aceste produse stimuleaza somnul, dar si creativitatea micutilor, ii relaxeaza dupa o zi obositoare. In general, din diferite motive, copiilor le este frica de intuneric de la o anumita varsta, asa ca lampa de veghe le ofera confort si siguranta ca pot adormi fara grija. Parintii o pot folosi noaptea pentru a verifica somnul prichindeilor sau pentru a hrani bebelusul.

Tu ai cumparat cadoul de Craciun pentru copil?
Multe mamici au recunoscut ca se gandesc inainte de a face shopping pentru ca vor sa cumpere darurile perfecte pentru cei mici, iar cele mai frumoase produse le-au gasit mereu in mediul online, acolo unde varietatea si calitatea sunt la mare cinste.

Comments

comments