Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) #Creativo sau un super eveniment pentru oameni creativi

(P) #Creativo sau un super eveniment pentru oameni creativi

#Creativo va avea loc în weekend-ul 15-17Aprilie, 10:00-19:00. Cum ar fi dacă, în acest an, ai investi în tine? La #Creativovei descoperi idei minunate care îți permit să îți dezvolți un hobby interesant și, de ce nu, să îl transformi in job.#Creativo are loc in cladirea The Ark, strada Uranus nr.150, lângă Piața de Flori.
_____________________________________ 
INTRARE GRATUITĂ!
Evemiment Facebook  | Website eveniment
_____________________________________
Ești o persoană pasionată de cusut, brodat, quilting, patchwork sau pur și simplu ești pasionată de modă și vrei să creezi piese de vestimentație unicat? Cauți un hobby senzațional? La #Creativo vei afla toate secretele unui hobby perfect, și de ce nu, cheia unei afaceri de succes.
Te-ai gândit să începi o afacere în fashion, decorațiuni interioare sau îți dorești să creezi lucrușoare drăguțe pentru copii, dar crezi căeste foarte complicat? La #Creativo vei descoperi că totul este foarte simplu, vei putea afla pas cu pas ce trebuie să faci ca să îți transformi talentul și  creativitatea într-o afacere profitabilă. În plus, la #Creativo poți întîlni persoane ca tine, pasionate de frumos, fashion sau handmade.
Ce vei vedea la #Creativo?

  • Oameni pasionați ca și tine care îți vor împărtăși din experiența lor
  • Cele mai noi modele de mașini de cusut și brodat și consiliere în domeniu
  • Ateliereinteractive de croitorie, design vestimentar și stilism
  • Tipare de croitorie și alte accesorii necesare în domeniu
  • Demonstrații și probe live pe mașini de cusut și brodat
  • Vei afla ce fonduri sunt disponibile pentru dezvoltarea unei afaceri

Ai auzit de Patchwork si Quilting?  – la #Creativo vei putea să vezi cum poți realiza lucruri minunate împreuna cu Adina Popescu . Vei vedea cum prin îmbinarea unor bucăți de materiale textile aparent banale veiobține diverse lucrușoareunicat care tereprezintă.
Evenimentul este organizat de cusutsibrodat.ro și tiparedecroitorie.ro și susținut cu drag de Breslo.ro, Atelierele ILBAH,Fabrix și Prym– gazde care vă vor prezenta cele mai performante mașini de cusut, materiale colorate și minunate, tipare de croitorie, informații utile despre cursuri de croitorie, demonstrații de patchwork și alte surprize.
INTRAREA ESTE GRATUITĂ!#Creativo este prima adunare a comunității oamenilor pasionați de cusut și brodat, cel mai creativ și complet hobby, unde veți putea împărtăși idei, proiecte și cunoștințe.
_____________________________________
Vă așteptăm cu drag la #Creativoce va avea loc în weekend-ul 15-17Aprilie, 10:00-19:00, la The Ark , str. Uranus nr.150.
Join Facebook, ca să nu uitați! >>Facebook

Comments

comments