Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) De Sărbători, nu uităm să mâncăm sănătos! Experience fresh!

(P) De Sărbători, nu uităm să mâncăm sănătos! Experience fresh!

În perioada Sărbătorilor de iarnă, cu toții ne vom distra și… vom mânca. Sincer, abia așteptăm! Însă ne-am propus un lucru: să consumăm și cât mai multe alimente proaspete. Și nu numai acum, ci tot timpul. Ne-am inspirat din cultura japoneză și din modul ei de a prepara mâncarea, regăsit în Washoku – una dintre cele mai gustoase şi mai sănătoase bucătării din lume în care accentul este pus în mod constant pe prospeţimea ingredientelor.
Întorcându-se la rădăcinile sale  japoneze, compania Panasonic urmează principiile Washoku pentru a crea o gamă largă de aparate de uz casnic regăsite sub însemnul ”Experience fresh” – ”Savurează prospețimea”. Pentru realizarea aparatelor sale electrocasnice, Panasonic îmbină cunoştinţele bucătăriei japoneze cu designul minimalist armonios şi tehnologii de precizie care asigură mâncăruri delicioase, indiferent de stilul de gătit ales.
Sucuri proaspete şi deserturi din produse congelate
Storcătorul de fructe cu acționare lentă Panasonic MJ-L500  vă ajută să pregătiți preparate proaspete de înaltă calitate din orice tip de fructe și legume. Echipat fiind cu un motor puternic cu turaţie scăzută care presează lent, fibrele şi enzimele sunt păstrate mai bine, asigurând sucuri nutritive și cu textură fină, precum şi deserturi bogate şi aromate din produse congelate şi 100 % naturale.


Storcător de fructe Panasonic MJ-L500
Fă-ți cadou de Crăciun acest produs!
 
Pâine fără gluten!
Alegeţi ingredientele hrănitoare preferate, iar maşina de făcut pâine Panasonic SD-ZB2512 se ocupă de restul! Beneficiază de numeroase moduri suplimentare care vă ajută să faceţi pâine sănătoasă utilizând o varietate de cereale şi de tipuri de făină. Pe lângă pâine, surprindeţi-vă familia cu gem şi compot de casă, toate realizate cu acest aparat electrocasnic Panasonic.

Mașina de pâine Panasonic SD-ZB2512
 
Mai puțin timp pentru gătit, mâncare la fel de bună
Robotul de bucătărie Panasonic MK-F800 acoperă o gamă variată de funcții. Indiferent dacă doriți să tocați mărunt, să feliați, să amestecați, să bateți sau să răzuiți, rezultatul final va fi întotdeauna același: ingrediente proaspete preparate perfect.

 Robot de bucătărie Panasonic MK-F800
Cu Panasonic MK-F800, tocați mărunt carnea, transformați nucile și semințele în pastă iar ingredientele congelate se pot transforma instant într-un desert delicios, doar cu o atingere de buton.
Legumele sunt procesate în orice mod doriți, storcătorul de citrice asigură sucuri fine și cu pulpă, iar râșnița macină fin piper și cafea, păstrându-le aromele delicate.
 
Gătim cu abur, mâncăm gustos și sănătos!
Cuptorul mixt compact cu aburi Panasonic NN-DS 596M înlocuiește, cu tehnologia sa de gătit inteligentă, cuptorul cu microunde tradiţional. Acest cuptor cu microunde multifuncţional reprezintă cheia obţinerii unor preparate cu conţinut redus de grăsime și cu aspect apetisant. Gătitul pentru o cină în familie sau o petrecere devine o experienţă simplă, delicioasă şi foarte sănătoasă.

Cuptor mixt compact cu aburi Panasonic NN-DS 596M
Cu cele 23 de meniuri automate şi suprafață uşor de curăţat care previne lipirea, cuptorul cu microunde compact 4-în-1 Panasonic NN-DS 596M reprezintă însuși confortul în utilizare. Sistemul de încălzire dual, sistemul de gril, microunde şi aburi vă permit să pregătiţi rapid o gamă largă de preparate proaspete și delicioase.
În acelaşi timp, noul grătar „Panacrunch” utilizează încălzitorul cu Quartz pentru a rumeni simultan ambele părți ale alimentelor, oferind o textură crocantă, un aspect cu linii de grătar, eliminând uleiul în exces prin partea laterală a grătarului.

Comments

comments