Esti aici
Femeia.ro > Familie > Copii > (P) #Dichisar de Craciun

(P) #Dichisar de Craciun

#Dichisar de Crăciun va avea loc în weekend-ul 12-13 Decembrie, 09:00-20:00, în plină febră a cadourilor de Crăciun, in mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Starbucks Unirii).
INTRARE GRATUITA! Detalii pe evenimentul Facebook >> https://www.facebook.com/events/530849593740943/
Gândite ca showcase-uri de creativitate românească, evenimentele #Dichisar sunt ocazii rare și prețioase în care publicul Bucureștean poate face cunoștință cu noii creatori români. Sunați-vă deci prietenii și veniți impreună să petreceți alături de noi un weekend fun cu shopping de Crăciun, muzică bună și creativitate cât cuprinde.  
60 de creatori tineri și super-talentați, cu cele mai originale cadouri de Crăciun
Mănuși funky, jucării deștepte, globuri atipice, haine, genți, bijuterii și cosmetice, fiecare selectate cu atenție și lucrate individual de cei mai talentați creatori români. Join Facebook Event pentru a-i descoperi pe toti >> https://www.facebook.com/events/530849593740943
Stație de reparații creative, via Cusut și Brodat, Atelierul de Reparații & FashionHunt
Stii puloverul pe care îl porți în neștire chiar dacă are deja 2 găuri? Sau jucăria aceea care mai are puțin și se dezmembrează? Adu-le la #Dichisar să fie reparate creativ, cu petice colorate, broderii profesioniste și alte trucuri handmade cum n-ai mai văzut. Specialistii de la Cusut si Brodat si Atelierul de Reparatii fac magie!
Brunch cu bunătăți de iarnă și cea mai bună cafea din oraș, via Coftale $ AQUA Carpatica
Bariștii de la Coftale sunt super pasionați de tot ce înseamnă cafea. Iți pot povești ore întregi despre sute de soiuri de care n-ai auzit niciodată, până găsești unul care să te transforme din iubitor de ceai în dependent de cafea. Doar urmăriți aromă și o să îi găsiți la #Dichisar de Crăciun.
Colțul cu Răsfăț Festiv – Tatuaje cu henna, Coafuri împletite, Nail art si masaj profesionist
Ne gatesc de sărbători Cistina Iacob de la Henna Collection, Alexandra Paun de la Impletituri si Ioana Ignat de la Kitty Claws, iar instructorii talentati de la Centrul de masaj BioFocus ne maseaza umerii pana uitam ca am stat toata ziua la biou.
Va asteptam cu drag la #Dichisar, pe 12-13 Decembrie, la Impact Hub Bucuresti. Join pe Facebook, sa nu uitati! >> https://www.facebook.com/events/530849593740943/

Comments

comments